Здравейте! Вече имам определен брой мнения във форума и съм редовна тук.. предполагам, че поне част от вас ме знаят.. както и д е
преди време бях пуснала една тема за приятеля си, в която споделих, че той нещо ми прай номерца и просто не исках повече да съм с него.. както и д е
останахме заедно още малко време.. но вчера се реших, че ще скъсам с него.. оказа се, че и той си е мислил за същото и скъсахме по взаимно съгласие.. не вървяха нещата, дори си мислех, може би заради дразнението в последно време, че вече не го обичам, или поне не силно..
е, скъсахме.. сега знам, че го обичам повече от всичко.. НО Е ТВЪРДЕ КЪСНООО
оставаме приятели, ще се виждаме всяка седмица на семинар, и на кафе ще излизаме.. не знам.. хора, ако не бяхме скъсали след 2 седмици щяхме да направим 1 година

супер много съм свикнала с него и съм привързана към него.. не знам сега тъгата ми защо е - защото го обичам или заради това, че не мога да свикна без него.. супер кофти ми е и се късам д рева.. колкото и тъпо и смешно да звучи.. НЕ ГО ОТРЧАМ!

Супер зле ми е в момента.. още повече че понеже и двамата сме регистрирани в един сайт за запознанства - вс го знаете, но няма да го споменавам кой е.. и там гаджето ми.. ОПА, БИВШОТО МИ ГАДЖЕ си беше сложил наши общи снимки от лятото, на които си личи колко бяхме щастливи.. и сега преди малко като си влезнах в профила във въпросния сайт и видях неговия профил, той беше махнал ВСИЧКИ наши снимки
АДСКИ МНОГО МЕ ЗАБОЛЯ СЪРЦЕТО, КАЗВАМ ВИ..
БОЖЕ ГОСПОДИ.. НЕ МОГА БЕЗ НЕГО.. АМА ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПОВЕЧЕ
просто исках да се оплача.. извинявайте за досаждането.. ама ми е супер кофти.. моля ви разберете ме.. (((((((