Olee, pri teb su6to e bilo gadno mnogo.. ujas..
mi da, mai verno malko se polu4i razgovor, taka de dialog m/u nas dvete s teb, PoisoNGirL :P
Emi da, islq, 4e go obi4am, no 4estno kazano kakto vinagi tova nai-silno proli4ava.. v smisul se razbira, kogato se razdeli6 sus suotvetniq 4ovek.. pri teb e kofti stanalo mn.. i to samo za6toto ti si dobri4ka i pravi6 kompromisi.. to4no kakvato sum az.. vinagi az pravq kompromisi..
no ako 6te stane m/u nas tova, kmoeto e stanalo s vas s tvoq biv6 ot klasa ti - da se izpokarate i t.n. po -dobre az d ne se opitvam otnovo da trugvam s priqtelq si.. za sega ima edno mom4e, koeto mi e simpati4no.. o6te ot kakto se zapoznahme, no s negose vijdame super rqdko, toi su6to me haresa, no poneje az bqh s gadje ve4e kaza, 4enqma d pravi ni6to po vuprosa.. sega toi me kefi, ama 6te go vidq 4ak mai mesec.. a do togava moje d sum puknala ot muka po ot 2 dni ve4e.. BIV6OTO SI GADJE..
mn mi e sduh, a nego nqma kak d ne go vijdam.. biv6iq ve4e.. 6ot vs sedmica hodq na stadiona Vasil Levski da slu6am edna lekciq i toi e tam.. a i sega kakto skusahme se razbrahme, 4e ostavame friends i 6te se vijdame na kafe i osven tva vuv vtornicite n taq lekciq.. tam e neizbejno, osven ako az re6a d ne otida..
ta zatova ne iskam da ot edna strana d trugvam s nego, 6ot moje bi 6 se izpokarame, nie to4no tva i govorihme kato kusahme.. 4e ako bqhme ostanali zaedno o6te vreme, 6tqhme mn lo6o d se skarame nai-veroqtno i d sprem da poddurjame kontakt.. kakuvo i d bilo kontakt.. a taka pone sme priqteli..
Mn se 4udq.. na nego izob6to DREME li mu, 4e ve4e ne sme zaedno??? dali mu puka vuob6te? za6toto n men mi e super gadno, a 4estno kazano ne o4akvah d e taka.. a v nedelqta to4no sled kato skusahme se 4uvstvah stranno, no bqh dovolna, a sega..??? ne znam.. mn tupo se 4uvstvam i mn zle..
Bebche.. 6te se opitam d go zabravq, t.e. ne da go zabravq, ami da go vuzpriemam smao kato fr.. no 6te mi e mn trudno, mersi mn z suveta, tova e nai-uda4niq variant.. no i nai-trudniq..