.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    f-4e`na`kef4e
    Guest

Morska sol za lice?

Nqkoi da e 4uval 4e morskata sol e polezna za kojata na liceto?Az 4uh 4e bila mn polezna i imala protivovazpalitelno deistvie?Spored vas tova vqrno li e?

az pak sam 4yvala 4e solta izsy6ava kojata ne znam
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

Град
    somewhere over the rainbow...
    4увала съм за не6то подобно ама за няква по-специялна питаи в някоя аптека или някои козметик за6тото се съм 100% сигурна

гостенкааа
    Guest

..

Глупости..морската сол е вредна ..който ти го е казал те е излъгал...няма никакво противовъзпалителни деитсвие.....даже ще ти изсуши кожата и шта боли..казвам ти го от личен опит..щтот даже и на морето казват да не си намокриш лицето мн с морската вода..а пък за самата сол кфо остаа..?)

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от гостенкааа
    Глупости..морската сол е вредна ..който ти го е казал те е излъгал...няма никакво противовъзпалителни деитсвие.....даже ще ти изсуши кожата и шта боли..казвам ти го от личен опит..щтот даже и на морето казват да не си намокриш лицето мн с морската вода..а пък за самата сол кфо остаа..?)
    земи са скрии някаде ма аз с1м с усцилокопцилова алергия и вече месец с1м на лечение с натурална морска сол и тва не те боли а ти стяга кожата и помага за зарастване на наранена кожа и има доста голям ефект .. Пак за морето и водата пак мои си набиеш един чук руснаците чехите и все повече хора споделят че 3 дена не се капят с сладка вода а само с морска за да им прави някакво закаляване на кожата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Викиto we
    И аз така съм чувала
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Ае не знам тази морска сол не е ли прекалено груба за лицето.
    За морската вода с всичките и съставки знам че помага, но за морска сол за пръв път чувам за лице.
    Междудругото морската сол помага срещу целулит, ако се втрива на засегнатите места.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Az imam seboreen dermatit (kojna bolest) i samoto zabolqvane е svurzano s mnogo izsu6ena koja.Vsi4ki lekari mi kazvat, 4e trqbvalo da si nato4a voda ot moreto i da se kupq v neq.Neznam ama spored mene lekarite nqma da me izlujat.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Malko putevo
    Цитирай Първоначално написано от Викиto we
    ne mi se vqrva mn da ima nqkakva si morska sol.......i da e polezna...no vse pak pitai v apteka ili kozmeti4en salon.......
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    там където залязва слънцето
    питай в магазините за козметика или в козметичните салони,но според мен може наистина да има някаква морска сол дето да помага на кожата обаче според мен трябва да е смесена с некви други съставки,защото само да се мажеш с морска сол...нещо не ми изглежда много добре!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Мега фен
    Град
    София
    100% е вредно морската съл эа кожата на лицето!Тя има иэсушителен ефект и много ще ти се напука кожата на лицето и ще эапочне след иэвестно време да се бели...!Все пак кожата на лицето е много нежна и раэдраэнитеулна!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    някъде в пространството
    Морската сол има противовъзпалително действие,но изсушава кожата.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    щом никой до ся не я е използвал за лицето е вредна.
    няма любов

morskata sol si e super. vinagi sled kato hodq na more kojata na liceto mi se iz4istva.mnogo e polezna za sre6tu petunca i pupki

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от strange_soul
    morskata sol si e super. vinagi sled kato hodq na more kojata na liceto mi se iz4istva.mnogo e polezna za sre6tu petunca i pupki
    Мда и при мен такаЩом като ходя на море не се налага да си слагам коректор начи си е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си