- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Morska sol za lice?
Nqkoi da e 4uval 4e morskata sol e polezna za kojata na liceto?Az 4uh 4e bila mn polezna i imala protivovazpalitelno deistvie?Spored vas tova vqrno li e?
az pak sam 4yvala 4e solta izsy6ava kojatane znam
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Глупости..морската сол е вредна ..който ти го е казал те е излъгал...няма никакво противовъзпалителни деитсвие.....даже ще ти изсуши кожата и шта боли..казвам ти го от личен опит..щтот даже и на морето казват да не си намокриш лицето мн с морската вода..а пък за самата сол кфо остаа..?)
земи са скрии някаде ма аз с1м с усцилокопцилова алергия и вече месец с1м на лечение с натурална морска сол и тва не те боли а ти стяга кожата и помага за зарастване на наранена кожа и има доста голям ефект .. Пак за морето и водата пак мои си набиеш един чук руснаците чехите и все повече хора споделят че 3 дена не се капят с сладка вода а само с морска за да им прави някакво закаляване на кожатаПървоначално написано от гостенкааа
![]()
![]()
И аз така съм чувалаПървоначално написано от Викиto we
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ае не знам тази морска сол не е ли прекалено груба за лицето.
За морската вода с всичките и съставки знам че помага, но за морска сол за пръв път чувам за лице.
Междудругото морската сол помага срещу целулит, ако се втрива на засегнатите места.
Az imam seboreen dermatit (kojna bolest) i samoto zabolqvane е svurzano s mnogo izsu6ena koja.Vsi4ki lekari mi kazvat, 4e trqbvalo da si nato4a voda ot moreto i da se kupq v neq.Neznam ama spored mene lekarite nqma da me izlujat.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ne mi se vqrva mn da ima nqkakva si morska sol.......i da e polezna...no vse pak pitai v apteka ili kozmeti4en salon.......Първоначално написано от Викиto we
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
питай в магазините за козметика или в козметичните салони,но според мен може наистина да има някаква морска сол дето да помага на кожата обаче според мен трябва да е смесена с некви други съставки,защото само да се мажеш с морска сол...нещо не ми изглежда много добре!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
100% е вредно морската съл эа кожата на лицето!Тя има иэсушителен ефект и много ще ти се напука кожата на лицето и ще эапочне след иэвестно време да се бели...!Все пак кожата на лицето е много нежна и раэдраэнитеулна!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Морската сол има противовъзпалително действие,но изсушава кожата.
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
щом никой до ся не я е използвал за лицето е вредна.
няма любов
morskata sol si e super. vinagi sled kato hodq na more kojata na liceto mi se iz4istva.mnogo e polezna za sre6tu petunca i pupki![]()
Мда и при мен такаПървоначално написано от strange_soul
Щом като ходя на море не се налага да си слагам коректор начи си е ок
![]()