- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Roditeli-Zaplati
kolko gore dolu vzimat va6ite i dostatu4no li sa vi?
pri men e Mama:500lv
Tatekolko 1500-2000lv a va6ite??
![]()
различно кой колкото изкара
Общо двамата за 15 дена около 2000 лв.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
mi mama okolo 400lv,tati dosta pove4ko za6toto si raboti sam i kolkoto si izkara,no vseki mesec si e razli4no!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Значи аз по принцип нямамм баща.Майка ми изкарва между 1000 и 2000 и ми е напълно достатъчно.![]()
ми майка ми зима...350-400 някъде..а баща ми..доколкото знам 700-800$ на месец..но пак нз....абе стигат ни ..![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Колкото изкарат.. един месец може да имаме много, друг значително по-малко. Стигат ни.![]()
Ми те си имат частен бизнес и винаги е различно.Обикновено около 5000 може повече или по-малко винаги е различно.
И ние така, но стигат.Първоначално написано от EmeLLin
Ае какво работят тия ваште родители?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
maika 1000 i bashta mi nqkade 1200
Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
И на мен ми е много интересно. 1000-2000 лв. на месец
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
4ESTNO KAZANO NE SAM SE INTERESUVALA DO SEGA AMA NAPALNO DOSTATA4NO SA NI.
И мама и тате взимат по 400-500 лева на месец и са ни напълно достатъчни! \/
майка ми взима по 500лв,а баща ми по 800 евро и са ни напълно достатъчни
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ba6ta mi ima avtoserviz. i zima super dovolno. maika mi su6to ima firma i ziima i tq dobre. se pak sme tri deca i jiveem v centara na grada i u4im v 4astno u4ili6te
Никога не съм бил гладен,гол и бездомен.
Майка ми изкарва по 250лв.А при баща ми зависи от това какъв проект почват с работниците си(той е архитект).
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
emi razli4no e no srednoto e nqkade 8-10 000 leva i moga da kaje 4e ponqkoga ne stigat![]()
Ti w nqkf film li jiweesh?Първоначално написано от Анонимко
Kwo tolkoz rabotqt roditelite wi che da wzimat na mesec na 1000 lewa,che nqkoi i za ewro goworqt ...
Moite roditeli sa na durjawna dlujnost,neznam koi kolko wzima s tochnost,no ima momenti w koito ne ni stigat.
4asten biznes si imat v razli4ni klonove kafeta magazini
Ole boje mi tq Bulgaria naistina mnogo se e razvila... a horata postoqnno se oplakvat che nqmat pari ... Az i moite roditeli dokatyo si bqhme v Bulgariq mama vzimashe okolo 200 leva a tate chat pat kato raboti da e vzimal 250 leva ... a vie za kakvi sumi govorite. No inache sega tatko poluchava $5000 gore dolu a mama okolo $1500 ama ne sme v Bulgaria za tova. Inache ni stigat daje i ostavat.
Мога да кажа, че взимат предостатъчно. Майка ми е адвокат, а баща ми архитект. Той работи както за България, така и за чуда фирма. Имат си и частен бизнес. Не мога да кажа, че парите някога не са ни стигали.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!