- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Roditeli-Zaplati
тцтцтц...И аз мога да кажа че мама взима 8936784523786 хиляди а баща ми взима 382756478354364 хиляди Евро ама дали е вярно?Всъщност майка ми взима 280лв а баща ми взима според проекта по който работи...той е електро инженер и работи по енергийната ефективност на сградите. Когато завърши проекта тогава взима пари...може по два три месеца да го правят ама когато свурши тогава взима...до тогава-мама и баща и майка! Съдба...
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
parite nikoga ne stigat... ako stigaha Bil Geist otdavna da se e pensioniral![]()
i pri mene e taka i 4estno kazano nikoga ne sam ostavala na suho i se sa mi davali g/d kolkoto iskam!Първоначално написано от kat4enceto
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Темата си е явно комплексарска.
Достатачно![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
леле ,чи сте богатимоята мама нз точно колко взима около 300лв а тати си има свой бизнес и незнам всяки месец е различно ,но никога не съм се оплаквала
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Еми майка ми зема по 1000-1200 некаде а ба6та ми по 800-1000![]()
Ина4е сам у4ила в 4астно у4или6те кадето има6е деца 4ийто родители само за седмица изкарват об6тия доход на на6те за 1 месец....
И парите не зна4ат ни6то при взаимоотно6енията..именно от тфа даскало имам мн добри фр
Майка ми -500 лева,а баща ми към 800-1000 зависи
А иначе ни стигат![]()
тцтц.. като ви слушам добре сте си вие. Мама взема около 250лв. а баща ми около 200.
Направете си извода дали стигат или не...
Татко 700 (шофьор на камион), майка различно, но за един сезон в Слънчев бряг (тя е таксиметров шофьор пък) изкара около 20 000. Все пак тук е доста скъпо всичко и докато в големия град (давам за пример Бургас, щото най-често съм там) само първоначалната такса им е 0.60 лв., тук е 5.00 лв. Затва тъй...
на кой му пука вашите колко пари получават??
сигурен съм, че половината от вас даже лъжат..иначе темата е shit![]()
Йоооооо какви са тия заплати. Живея само с майка ми и брат ми а тя получава 500, макс 600 лева- лекарка.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Никога не съм се интересувал от това колко взимат родителите ми-баща ми е адвокат,майка ми е счетоводител и добре си живеем,нямаме финансови проблеми,но за точна цена не знам.
da,malko e stranno,ima ne6to sumnitelnoПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами майка ми работи в супермаркет и взима 250 лв.
Баща ми ми работ в ЖП-то ,не знам точно колко взема,а и не ме интересува,това си е тяхна работа(разведени са),а и аз вече не живея при нито един от двамата.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
hhuh kfo za 1000 lv v dne6no vreme osobeno v sofia...da vi dam primer edni obuvki sa kum 100 lv da sipe6 beznin 30 lv da naprazaruva6 30-70 lv da se naloji da kupi6 tfa onova za vku6ti i li4ni nujdi kfo stana 200 i ne6to leva za edin den....
Дъ бест аватар от галерията
Родителите ми взимат достатчно пари за да ме подпомагат и никога да не ми либсва нещо, нито на мен нито на брат ми...
Мисля, че точната заплата на родителите на някого не е от голямо значение, някои определят характера по този начин и това не ми допада- лично мнение, но темата ми се струва не много уместна...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ab.. ne zn tochno ... Maika mi okolo 1000 lv .. inache za bashta mi ne znam .. bachka tam nekfa brokerska agenciq i adwokat .. nz kolko vzima .. obache winagi stigat... no to si zawisi ... ot mn neshta
Майка ми: 400/450 лв
Баща ми: 420/470 лв
![]()
Според мен не са много като цяло,но са горе-долу достатъчно...аз съм с около 10лв на седмица,но си имам засега спестени и не ми се е случвало да искам нещо,но да нямам пари![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мама взима 500лв
тате- 200
амас баба и дядо живеем сички заедно и такаче
дядо 300
баба 140
![]()
Стигат ни
Vashite roditeli bili mn bogati be ....
maika mi e uchitelka... i v VTU-to i v gimnaziq no zima nai mnogo 400lv
bashtata e voenen no zima 400lv
ne moga da se oplacha che sym ostavala bez pari no pyk i nemga da kaja che mi stigat
leleee ama za kakvo stava vapros e ? 5000 lv. be6e napisal nqkoi ???![]()
![]()
az ne znam ama na6ite ne sa mi kazali kolko vzimat to4no zaradi takiva ne6ta kato taq tema !!! kav e smisala? samo da se fukat raznite bogata64eta...
az ne iskam da stana takava ... po dobre si mi e kato ne znam . pak ina4e ni stgat za vsi4ko parite. ot ni6to ne se oplakvam.
Темата е адски комплексарска, няма никакъв смисъл в нея!
Майка ми има фирма за недвижими имоти баща ми има малка работилница за мебели, всеки месец е мнооого различно![]()