- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ами сега......
здравейте приятели!имам си приятел,но в последно време почна много да ми харесва неговия приятел.искам го...но в същото време обичам приятеля си и не искам да го оставям,но и другото момче много ми допада.а и при него си личи че и аз му харесвам.просто жестовете му,милите думи абе всичко.аз съм казвала на приятеля ми,понеже той ме пита дали искам да бъда с него,но аз казах че само ме кефи.и сега да не би да са се наговорили двамата да видят какво бих направила.приятеля ми даже е искал да ни оставя двамата насаме,докато той си свърше работата някъде навън.незнам....вие какво ще ме посъветвате?
Приятелят ти приема доста равнодушно нещата или поне е готов да приеме, че можеш да го зарежеш заради приятеля му.Сега, аз не мога да приема, че го обичаш истински, а харесваш друг, но това е моето мнение.За това най-добре, ако не си щастлива с приятеля си бъди с другото момче, но му кажете, а не правете нищо зад гърба му.
ni6to ne shvanah
![]()
Момиче съм ! ! !
mp3f харесвам приятел на приятелят ми.това е цялата философия.
Не смятам, че обичаш приятеля си, ако беше така нямаше да те интересува друг. Но ако искаш да си с другия по-добре поговори с гаджето си и се изяснете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ще ти кажа само, че е много тъпо да лавираш между двама приятели! изясни си чувстата, защото както виждам не знаеш и ти какво точно искаш. хем обичаш уж приятеля си, хем искаш другото момче. постави ги двамата на едно ниво, виж предимствата и недостатъците и на двамата, съпостави колко са силни чувствата ти към единия и колко съм другия. само така ще разбереш кой искаш да е с теб
dobre de kak mojesh da obichash nqkoi i da haresvash drug i to negov priqtel.Ne moga da go razbera tova... Spored men trqbva da se izqsnish ti kakvo iskash.Samo gledai da ne ostanesh ot dvata stola na zemqta,zashtoto moje da e mnogo priqtno nomerche ot strana na gadjeto ti!i togava shte ima![]()
![]()
ами приятелят ми си го обичам много.не искам да го оставя.не мога и да си го представя даже.ама приятелят му и той не е за изтърване...а и всеки ден сме заедно и с двамата и това още повече ме мъчи......но наистина ако е номер на гаджето ми.....оф незнам![]()
Пробвай се да не го мислиш, 'щото от много мисли ще се измориш и в крайна сметка наистина ни единия, ни другия. Ако следваш инстинктите си ще се получи резултат, който ще реши всичките ти мисли.
Пък и дори да не се получи с нито едното от гаджетата ти има и други, от които ще знаеш какво да очакваш, в крайна сметка си с него да се веселиш, да ти е готино....![]()
->~<-
ами избирай си кого искаш,явно другия няма да прави голям проблем,ако не е избраника...щото от 2 стола ще останеш на земята..при мене тей стана![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...