- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Karti...ili ....
Molq vi, kajete mi nqkvi saitove s vra4uvanki s karti, ili mi napi6ete nqkoq vra4uvanka...ili ne s karti...prosto vra4uvanka ili na list nqkva, ili s karti i po vuzmojnost da e lubovna, ili za jelaniePLS
![]()
мммммм аку искаш нешо любовно такоз ей тоз сайт ти прай разни тестове и ти изчисляа разни неша за теб и половинката http://www.lovetest.com/thermometer.html Иначи пишиш у гугъл лав мав и ти излизат разни неша...... Пък шо не пробаш до фърлиш един боб ако нишо от горните неша не помотне![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Хахахахаха.Иди при някоя дърта циганка.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
значи земаш едно зърно боб и почваш да го риташ по улицата и в който са удари за него ша са омъжиш...
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
hayahayahah eiiiii sh poznaish budeshteto s tiq karti !!! Da znaesh chi shte uspeesh=D>
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Оу моите фъркати гащи...
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naprao me ubi naistin ali vqrvash v takiva neshta
![]()
olelee...
хахаах аз знам една гледанка на карти ама е на руски и малко обяснения трябва а не ми се пише тука хахах....опитай и с карти таро![]()
![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
хх по добре не се занимавай...такива работи с гледанички и тем подобни никога не излизат вярни...така че не си губи времето с такива неща...квот е писано тва ще става
Ми препиши си от някой фр Фалове! Мн са интересни(не че са истина ама са забавни). Поне един човек който познаваш треа има фалове. И аз иам ама ся не ми се пише щото са дълги!!!
naistina trqbva da si mnogo tup za da vqrva6 na takiva ne6ta ili mnogo maluk,a ti (avtorkata)na kolko siПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Знам един такъв форум ама неа смисъл да ти го поствам. Там директно си контактуваш с врачка, бавачка, медиум, маг, камаг или как там се гледа. Ако имаш интерес пиши на лично ще ти го дам.[-o<