.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Karti...ili ....

: )
    Guest

Karti...ili ....

Molq vi, kajete mi nqkvi saitove s vra4uvanki s karti, ili mi napi6ete nqkoq vra4uvanka...ili ne s karti...prosto vra4uvanka ili na list nqkva, ili s karti i po vuzmojnost da e lubovna, ili za jelanie PLS

мммммм аку искаш нешо любовно такоз ей тоз сайт ти прай разни тестове и ти изчисляа разни неша за теб и половинката http://www.lovetest.com/thermometer.html Иначи пишиш у гугъл лав мав и ти излизат разни неша...... Пък шо не пробаш до фърлиш един боб ако нишо от горните неша не помотне
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    gledai si na leshta a we vie oshte li vqrvate v takiva neshta... vrachuvanki.. ne si li minala perioda kogato si bila na 9-10 :P
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Хахахахаха.Иди при някоя дърта циганка.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

значи земаш едно зърно боб и почваш да го риташ по улицата и в който са удари за него ша са омъжиш...
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

hayahayahah eiiiii sh poznaish budeshteto s tiq karti !!! Da znaesh chi shte uspeesh =D>
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не вярвай на такива неща.

Оу моите фъркати гащи...
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

naprao me ubi naistin ali vqrvash v takiva neshta olelee...

хахаах аз знам една гледанка на карти ама е на руски и малко обяснения трябва а не ми се пише тука хахах....опитай и с карти таро
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Град
    Пловдив
    хх по добре не се занимавай...такива работи с гледанички и тем подобни никога не излизат вярни...така че не си губи времето с такива неща...квот е писано тва ще става

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми препиши си от някой фр Фалове! Мн са интересни(не че са истина ама са забавни). Поне един човек който познаваш треа има фалове. И аз иам ама ся не ми се пише щото са дълги!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Лапенца сладки ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    gledai si na leshta a we vie oshte li vqrvate v takiva neshta... vrachuvanki.. ne si li minala perioda kogato si bila na 9-10 :P
    naistina trqbva da si mnogo tup za da vqrva6 na takiva ne6ta ili mnogo maluk,a ti (avtorkata)na kolko si
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Знам един такъв форум ама неа смисъл да ти го поствам. Там директно си контактуваш с врачка, бавачка, медиум, маг, камаг или как там се гледа. Ако имаш интерес пиши на лично ще ти го дам. [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си