- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?
Ами, конкретната история е доста сложна и с много тъп край...Първоначално написано от Kianna
Накратко - запознах се с един момък преди време, много бързо се сприятелихме, бяхме нон-стоп заедно, едва ли не...той си имаше приятелка, която беше важна за него...аз, въпреки че доста бързо се привързах към него, гледах да не го показвам...после имаше някакви истории с нас двамата, флиртове и други незначителни неща, но той си държеше на приятелката...и така - с месеци, в които аз взех, че се влюбих, като последния идиотПосле той изчезна за няколко месеца, не отговаряше, като го търсех...не съм била и особено настоятелна - за мен той си беше загубена кауза от началото...докато го нямаше обаче аз още повече се влюбих
Не можех да го забравя. Случайно се засякохме в Интернет - той вече без приятелка, решен за доста време да няма пак такава. Аз се усетих, че не мога да се държа с него като с приятел или обикновен събеседник, просто не се получаваше. Изглеждаше ми наранен от ситуацията с гаджето си и така нататък...а аз - влюбена бяла птица
Той си подходи приятелски към мен, вика - ще ти звънна утре. Не ми звънна утре, нито на другия ден. Аз реших, че няма смисъл да контактуваме - нито мога да се преструвам пред него, нито той някога ще ме види по друг начин, само евентуално мога да го объркам още повече...и му казах разни неща, че се е променил, че не мога да съм му приятелка, че си имам причини и не искам да ми отговаря...
Още взето е това. :P