- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex i belezi(kum momi4etata)
Iskam da popitam momi4etata kak bixa se po4uvstvali ako trugnat da pravqt sex s nqkoe mom4e i to kato se sable4e da ima mn golemi belezi po korema?-bixa li se otkazali ? Gadno li 6te vi e ? - za6toto me operiraxa i imam beleg ot slun4eviq split do (kudeto mi po4va....) i mi e mn pritesneno...
Не се притеснявай!Аз примерно не бих реагирала-едно момиче щом е решило да си легне с теб какво пречи някакъв белег!Някоя пикла само може да се погнуси или нещо от сорта,като забравя че всеки има недостатъци.
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Аз тама имам 5 санта операция,близо до оная раота с 6 шева,и на мойта даже не и прави впечатление![]()
![]()
Ami na men ne bi mi pre4ilo ako mom4eto ima belezi![]()
Zavisi ot mom4eto.Sqkvi gi ima no ako darji na teb nqma da se bezpokoi6.![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Нали войник без рана няма...ако от раните зависешее...никоя нямаше да ме иска![]()
![]()
моя приятел има белек от изгорено, често казано не му отдавам мн значение не ме притеснява
Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.
На мене няма да ми пречи![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
не би ме притеснил.даже би ми станало интересно от какво е и т.н.,само че няма да тръгна да разпитвам по време на самия секс![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И какво като имаш белег?И без него и с него е все тая, ако той те харесва такава, каквато си.
Естествено, че ме би ми попречил някакъв си белег.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И на мен не би ми пречило, аз и без това през половината време съм със затворени очиНе се притеснявай!
на мен също не би ми попречило...но ако попаднеш на някоя много голяма префърцунена лигла 100% ще се направи на интересна нещо...
но да се надяваме, че по такива не си падаш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
moq priqtel e katasrofial 3 pati i ima mn belezi po glavata lakutq i korema ama tva ne mi pre4i vaob6te.toi daje ne mi be6e kazal i kato go pravihme za sefte s nego vaob6te ne me u4udi tva i ne se pognusih ili ne6to podobno
естетвено,че няма да ми направи лошо впечатление.даже ше се изкефя.нз що обаче супер мн се кефя на белези и даже ше ми хареса.
Първоначално написано от lubimoto
Приятеля ти е голям шофьор![]()
А иначе по темата ... нема страшно и аз имам 7 шева от ляво на корема на равнището на пъпа ама до сега на никоя не и е направило впечатление а дори и да е направило никоя не се е отказала тай че дишай и спи спокойно![]()
Не се притеснявай. :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ne i na men ne bi mi pre4ilo.dori bi mi stanalo nqkvo stranno i zagrijeno,4e tozi 4ovek e prejivql takova ne6to.ne moga da go obqsna to4no,no izpitva6 nqkvo umilenie kam tozi 4ovek.ne bi me otblasnal
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ако момичето иска да правите секс не мисля че ще е проблем.
Не би ми попречило.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!