.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

кофти филм...

Хъххххх...искам още преди да почна да ви помоля да не ме съдите много жестоко .. знам си грешките .. .. от около 2 месеца излизам с един приятел на гаджето ми .. той също си има приятелка и то от много години... всичко е идеално..или поне беше...излизаме ..ходим по ресторанти ..разходки извън града...секса е повече от идеален...но аз почнах да се влюбвам много ...почти не се сещам за моя приятел .. виждаме се много рядко..а даже и секс не сме правили последните 2 месеца .. аз си го обичкам него..аммма.....никфа тръпка..нищо...нямам намерение да късам с него защото тъй или иначе с другия нищо не може да се получи...той си има приятелка..не че я обича..просто е свикнал с нея ..имаме огромна разлика в годините..и изобщо хиляди неща заради които нишо не може да се получи..аххаха а да всъщност дори незнам дали изпитва нещо към мен.. ..не мога да му кажа какво изпитвам .. не искам да прецаквам всичко с много приказки .. той е много мил с мен..много яко се държи .. но не мисля че изпитва нещо ..офф супер разбъркан пост ама и мислите ми са много разбъркани..сори .. мисля че съм обмислила всички варианти но нищо не съм измислила за сега.. тъй че искам някфи съвети от вас...мерси ... пф..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    hmm shte zapochna ot tva,che imam edna priqtelka deto beshe v sushtoto polojenie dulgo vreme i da ti kaja nakraq i s dvamata nishto ne izleze...
    po temata... shtom nqma trupka s priqtelq si i kazvash,che ne se vijdate,ne pravite sex i t.n. kak precenqvash,che go obichash?ne se li predpolaga,che ako e taka znachi trqbva da iskash da si poveche vreme s nego?!t druga strana shtom i toi ne e tolkova nastoqtelen znachi mai neshtata ne vurvqt dosta.. Za drugoto momche- nz lichno moe mnenie si e,no ako nqkoe momche ne izpitva nishto kum men..az ne bih bila s nego.Puk i nali ima priqtelka...ne q obicha..no ne obicha i teb! Ako si sigurna,che nishto nqma da izleze mejdu vas po-dobre prekrati agoniqta i prekrati kakvito i da sa otnosheniq s nego.Pogovori s priqtelq si i ako naistina imash chuvstva kum nego probvai da opravish neshtata...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    от два стола на земята .. ужас.. не мога да си прекратя връзките и с двамата...

ami spored men tova s vtoq e smao vremeno ovlechenie..I az jpredi hodih s dvama i da ti kaja sq sym sama..Preebaha me i dvamata.. Taka che nedei riskuva a si ostani s gadjeto a dr zabravi..Pone spored men :} puk i nqq smisul da go lujesh !!! i ne zabravqi " OT DVA STOLA NAI LESNO SE PADA AN ZEMQTA " Uspeh
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, ако не му кажеш ще трябва да продължите целия този фарс, който разигравате.Лъжете двама души, с които с нищо не са виновни, за да си правите кефа.Не обичаш приятеля си, щом му причиняваш това!За какво ти е да си с него?Така и така не го обичаш, освен секса.И той по същия начин.Оставете ги и си бъдете по същия начин, както сте били до сега.Със и без тях е едно и също.

Голям фен
    Град
    Варна
    Затова не ходя на кино

Голям фен
    Напротив,можеш да си прекратиш връзката и с двамата!И да ти кажа,така ще е най-добре,ако направиш.Разбери,че няма смисъл да лъжеш момчето,което ти се води за гадже и то да страда от грешките ти.Колкото и да те обича ще те преодолее и ще те забрави някога.А с другия е най-добре да не се срещаш вече.Почни от нулата.Все пак си на 19 и мисля,че си достатъчно голяма,за да разбереш,че така е най-добре и за теб на първо място,а и за приятеля ти.Онзи другия ясно личи,че те използва за секс и така ли мислиш да правиш цял живот?Да играете на криеница?ПОДРЕДИ СИ ЖИВОТА,ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ТВЪРДЕ КЪСНО,ДОРИ ТОВА ДА ОЗНАЧАВА ДА ПОЧНЕШ ОТ НАЧАЛО И ДА ЗАРЕЖЕШ ВСИЧКИ МИНАЛИ СПОМЕНИ!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Пловдив
    най добре зарежи и двамата....и хем ша си малко по спокойна и ша можеш да си подредиш живота....

Голям фен
    Упс,май обърках,че си на 19,но не ми се вярва и да си на 16
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Затова не ходя на кино

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Абе кофти филм наистина. Но винаги можеш да си излезеш...

Guest
    уфф..много сте мили и знам че сте прави .. че постъпвам гадно с приятеля ми и че само се тормозя с другия ..но съм луда по него .. еи сега ми звънна и само като му чух гласа и всичко ми се преобърна и съм супер ухилена и щастлива че се сеща за мен..понеже е в др град и не се виждаме всеки ден .. пх..

Spored men prosto s priqtelqt ti ste v zastoi a ti pak iskash nqkakvo novo izjivqvane s koeto da se veselish i v koeto da ima trupka strah i udovolstvie.... Tova drugo m,omche ti dava tochno tova ne che e po-dobyr ot priqtelqt ti ili po razlichen po nqkakav nachin no prosto nachina po koito ste "zaedno" e po razlichen. Vsmisul ima q trupkaata che imate i dvamata priqtel i priqtelka i che gi lujete i che ste zaedno i takiva raboti.....Pone az taka go razbiram.... A vijdam che ti spomena che imate golqma razlika v godinite ... neznaq na kolko e tozi drugiqt no ako naistina e tolkova golqma razlikata i toi e s priqtelkata si ot mnogo godini i ne iska da q ostava znachi ima neshto gnilo. Moje da e s teb samo za sexa a pak ti se vliubvash A tova che mu e priqtel izobshto ne e plus no tova nqma znachenie. Az predlagam da si dadesh pochibvka za manichko i ot dvamata i nakraq da razberesh s koi iskash da budesh zashtoto ako ti ne razberesh kakvo jelaesh rano ili kusno edin ot tqh dvamata shte go napravi i moje bi ti shte ostanesh naranenata ili shte sajelqvash

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Само увлечение, друг път.. тя май ходи повече с "любовника" си, от колкото с истинския си приятел и е нормално да се появят някакви чувства

Защо не подхванеш някой път ей така темата, не е нужно да му казваш, че си започнала да се влюбваш, просто попитай нещо от рода на "Абе ние доста често взехме да се виждаме и ни е хубаво заедно, не мислиш ли, че може да вземем да се привържем.. на какво мнение си, изобщо какво ти е отношението към мен?"
    Поне на мен подобни "между-другото" въпроси с цел четене между редовете са ми от голяма полза и доста често си служа с тях
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си