Хъххххх...искам още преди да почна да ви помоля да не ме съдите много жестоко .. знам си грешките .. .. от около 2 месеца излизам с един приятел на гаджето ми .. той също си има приятелка и то от много години... всичко е идеално..или поне беше...излизаме ..ходим по ресторанти ..разходки извън града...секса е повече от идеален...но аз почнах да се влюбвам много ...почти не се сещам за моя приятел .. виждаме се много рядко..а даже и секс не сме правили последните 2 месеца .. аз си го обичкам него..аммма.....никфа тръпка..нищо...нямам намерение да късам с него защото тъй или иначе с другия нищо не може да се получи...той си има приятелка..не че я обича..просто е свикнал с нея ..имаме огромна разлика в годините..и изобщо хиляди неща заради които нишо не може да се получи..аххаха а да всъщност дори незнам дали изпитва нещо към мен.. ..не мога да му кажа какво изпитвам .. не искам да прецаквам всичко с много приказки .. той е много мил с мен..много яко се държи .. но не мисля че изпитва нещо ..офф супер разбъркан пост ама и мислите ми са много разбъркани..сори .. мисля че съм обмислила всички варианти но нищо не съм измислила за сега.. тъй че искам някфи съвети от вас...мерси ... пф..