- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След лошото идва добро!
Първоначално написано от Valar
Аз също съм на мнение, че животът е низ от красиви и лоши мигове, които се сменят. За щастието си човек трябва да плати с болката...Няма перфектни хора или неща, животът също не би могъл да бъде. Но ако всеки момент от дните ни беше изпълнен само от положителни чувства и преживявания, нямаше да оценяваме изобщо щастието, защото щяхме да го приемаме за даденост! Трудностите са, за да ни дават сила, за да ни носят болка, но и мъдрост. Именно духовното израстване на един човек се дължи на препятствията, които застават на пътя му.
Да, знам колко е гадно да изгубиш нещо или някого...Знам колко самотен можеш да се чувстваш, колко празен...Но такъв е живота, трябва да преодолеем всички болки и да продължаваме напред...Трудно ми е да го правя, но някак си все още намирам сила...Все тая надежда, че един ден ще бъда пак истински щастлива и пълна!
П.С - Казваш, че единственото хубаво на болките е, че ни карат да се чувстваме по - зрели...Аз не мисля така. Не ми харесва това, че губя детството си, че от безгрижен, животът ми става различен...Отговорности и проблеми носи възрастта...![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)