- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам гоо!
Здравейте!Еми значи харесва едно момче от класа ми и той също ме харесва.Обаче...приятелките ми от класа не го одобряват а иначе всичките ни съученици мн харесват нас двамата като двойка.Ние през междучасията там се гушкаме обаче мойте приятелки като вземат да прая едни физионимии..нз какво ми става.Той ми каза да не им обръщам внимание но те пък спряха и да ми говорят и просто не искам да ги загубя.Но не искам и него да загубя.Моля ви кажете ми какво да правя щото вече не издържам;(
Сама прецени какви "приятелки" са ти щом постъпват по този начин.Радвай се на съученика и да не ти пука за тези квачки.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
приятелките......
Забражих да кажа че те не го одобряват не зариди самия него а защото бил от класа и сме щели бързо да си омръзнем.
Помисли малко преди да пишеш, моля те...... Тва да не е мандра?Първоначално написано от PoisoNGirL
Момичета и приятелство???? Такава комбинация няма. Никога не съм видял истинско приятелство между момичета. Така че си ги сложи на.... Опааа ти па нямаш... Ми незнам каде да си ги сложиш![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Не бива да обръщаш внимание на тези "приятелки",може би ти завиждат за това че имаш гадже или нещо от сорта не се интересувай от тяхното мнение,защото не го заслужават![]()
Абе, ако са ти истински приятелки (като такива трудно се намират) какво се правят на гъзове.
Я йм покажи кой е шефа! Кажи йм да се спрат с кривите си физиономии, и ако ще те ленчуват зареди това, че имаш симпатии към момчето то значи доста преиграват.
Ако не йм кажи всичко това, ама в по-мек вариант![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Оффф... и вие сте едни... четете малко и тогава отговаряйте. То момичето ви каза защо не го одобряват.
Според мен те имат правото да не го одобрят и да ти кажат защо... в смисъл да те посъветват, а от там нататък ти да правиш каквото си решиш като го имаш това на ум... но ми се струва прекалено да ти се сърдят, та чак и да не ти говорят. Кажи им, че си убедена в избора и решението си и те трябва да те разберат... не мисля че ще се превърне в проблем![]()
А те с какво право ще мислят и вместо теб?Първоначално написано от Анонимко
Като са ти приятелки по-добре да те подкрепят, а не да се правят на заспали .. задни части. Грозно е!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ееее,как може така да се излагаш?Действай и да не ти пука.Все пак живота си е твой и ти ще си с това момче,а не те!Така им кажи.
Абе вие хора сте ми много странни.На мен например не ми пука дали моите приятелки одобряват връзката ми с дадено момче или не.Те до сега не са ми казвали нищо и с право.Явно твойте приятелки са доста тъпи.Съжалявам,че го казвам,ама си е така.Или другия вариант е да ти завиждат и да се опитат да ви разделят.![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Съгласна съм!Първоначално написано от Crazy`Witch
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
завистнициии![]()
![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
KisskilleRcHe
Супер фен
Местожителство: ГеТоТо В Благоевград
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 2:59 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Момичета и приятелство????
това не е варно
ина4е съм съгласна, 4е те явно не са ти истински приятелки. Въпреки факта, 4е те имат право на мнение, никой не им позволява да се държат така. А и завистта е стра6но не6то!
q si gledai kefa..ko ti puka za patkite bez vkus...?
просто се запитаи дали са ти приятелки , ако бяха такива щяха да се радват за тебе..![]()
;]
Не им обръщай внимание на тия твои "приятелки".. ако ти бяха истински приятелки дори и да не го одобравят няма да правят така и да не ти и говорят даже... така те поставят в ситуация,в която трябва да избираш между него и тях!![]()
![]()
Айде и успех с пича![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Тези хора гледат само на тях да им е добре и въобще не се интересуват от твоите чувства.Говори с тях и им кажи, че не е честно да губиш приятелството им само, защото на тях не ми харесва дадено момче.Ако продължат да не говорят-не се занимавай с тях.С това само ще докажат, че не са ти никакви приятели!Така че бъди с момчето, което ти харесва и той те харесва.
Ако ти бяха истински приятелки биха го приели с всичките му недостатъци...не им обръщай внимание...според мен са изтъкнали много странна и смешна причина за неодобрението им "не заради сами я него ами защото сте от един клас и бързо ще си омръзнете"...питай ги те откъде са толкова сигурни че това ще стане???Сигурно ги е яд и ти завиждат, незнам.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Choose your destiny!
Abe kefi se na mom4eto i da ne ti puka za teq "friendki".Ako ti bqha istinski fr edva li 6tqha da postupqt taka!!!\
/