- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам гоо!
такива кокошки най мн ги мразя....да не би те да ходят с него...ти си решаваш живота си е твой...а и щом са такива намери си др фр...
Аз не бих си оставила приятелките заради момче, защото любовта идва и си отива а приятелите остават( истинските ), но и все пак моите приятели едва ли някога биха ме карали да избирам! Те нямат право да ти се сърдят, защото си щастлива! Поговори с тях, и им обясни че неискаш да губиш, нито тях нито него!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Абе много ще ме извиняваш ама как можеш да наричаш тея ***** приятелки? Кви приятелки са ти те?НикфиНай-добре си гледай кефа с момчето, пък те да си завиждат на воля
![]()
shmatki ...ostawi gi teq ... vaob6tee ne ze zanimavai s tqh.te ne sa ti priqtelki samo ti zavijdat 4e si ima6 gadje ..![]()
priqtelkite ti sa super tupi i zavistlivi i sugurno i te go haresvat i zatfa takaПървоначално написано от Анонимко
миличка имам гадже от много време приятелките ми също не го харесваха а и ми казваха че бил грозен защото бил с пъпки!Аз отна1алото ми беше зор за тяхното мнение но вече изобщо не защото осъзнах че не са ми никакви приятелки а и са ми завиждали и продулжават да ми завиждат че сме толкова дълго веме заедно впрочем да ми е честито след по малко от 10 минутки ще сме заедно от 1 година и седем месецата мисълта ми беше да не ти дреме от тия твоите "приятелки" ще видиш че всъщност не са ти никакви само такива които гледат как да те прецакат!Та това което беше наи хуабавото е че гаджето ми вече няма никакви пъпки почти а приятелкта ми която ми каза че бил цитирам "пъпчиво" сега и се невижда лицето от малки черни пъпки в компинация с големи и червени пупки по цялото лице и шията!така че вади си изводите и моя съвет към теб е да си останеш с момчето защото то ще те дари с много п обич и откровенност и уважение отколкото твоите приятелки защото никоя няма да може да те целуне с език или да те прегърне така като него хаиде късмет мацка!
Да си чувала за завист? Ако не си просто погледни "приятелките" си и ще я видиш. Едно е да си кажат мнението, съвсем друго да не ти говорят, защото си с определено момче, нали в крайна сметка ти ходиш с него а не те, къв им е проблема? Радвай се и бъди щастлива с това момче, колкото до "приятелките" просто ги остави не си заслужават такива хора.
Еми замисли се, ако една или повече от една, от твоите приятелки си го е харесала тайничко. Естествено, че ще искат да те отдалечат от него. Вземете се, пък да видим ко ше стане. Тогава само времето ще покаже кви са ти приятелките, добри или кучки!Тва мисля![]()
To4no tova 6tqh da napi6a i az, pomisli malko moje bi nqkoiq ot tqh go e haresala i drugite sa na neina strana i estestveno ,4e 6te postapqt takja, kato ti kazvat 4e ne e za teb ,4e 6te si omraznete i t.n. , spored men kakvoto ti diktuva sarceto tova napravi. Te moje da ti kajat 4e gadjetata sa za malko , no priqtelstvoto zavinagi , no ako sa ti istinski priqtelki i te obi4at kato takiva, te 6te te razberat 4e iska6 da si pove4e vreme s mom4eto koeto obi4a6 i 4e ne moje da im obra6ta6 tolkova vnimanie. Istinskiqt priqtel vinagi 6te te razbere, 6te te podkrepi i 6te napravi tova koeto iska6![]()
Ако наистина го харесваш това момче изобщо не се замисляй, остави ги приятелките ти.. може просто да завиждат, а и щом всички от класа много ви харесват като двойка не виждам какъв е проблема? пък и какво му има на това момче,че да не го харесват толкова приятелките ти.. чак и физиономии.Не позволявай на никого да си налага мнението.Прави това,което сама прецениш и най-вече послушай сърцето си, а не разума на "приятелките ти".Пък и нали знаеш, има една мисъл:"Ако падна искам да знам,че сама съм скочила, а не че някой ме е бутнал!" ..така,че дори и да направиш грешка поне да знаеш,че е твоята грешка ,а не на някой друг.
Айде действай!Гууд лък![]()
![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Ами на 1 мнение сме пак darlingПървоначално написано от madlencheto:)
![]()
Замисли се що за приятелки са. Ако наистина бяха такива щяха да те оставят да си щастлива без да те карат да се чувстваш гадно. Ибясни им, че искаш да си с това момче, но не искаш да ги загубиш и тях.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мила,сори че ще ти го кажа,ама тва не са никакви приятелки.Човек,който не се радва на щастието ти,пък ако ще и с най-тъпия човек на света да си,не може да се нарече приятел.
И честно казано незнам защо,ама ми се струва че тука има и нещо повече от "не го харесват".Ако момчето по принцип е готино,не си ли се замисляла че може да завиждат?
1 от моите приятелки също не харесва приятеля ми. И така е вече кажи-речи 3 години. Просто не бил за мен, заслужавала съм повече и прочие. Аз не съм зарязала нито нея, нито него, а просто съм им обяснила, че ги обичам и двамата и не мога и не искам да избирам. да, пука ми за мнението й, но и аз си имам мое и тя го увагава!
Изобщо недей да им обръщаш внимание..щом ти си го харесваш и ти е хубаво с него другите нямат право на глас![]()
JiVeq KaKtO IsKam..Obi4am KoGoTo IsKam I PrAvQ KaKvOtO IsKaM..4uJdOtO MnEnIe...SleD MoItO PoGreBeNie!!!
=D>Първоначално написано от ThePainIsReaL
Да е верно... Момичета и приятелство![]()
![]()
Сама се уверих... ;( И тва е супер тъпо че "приятелките" ти не го одобрява щот е от класа.. Все пак тва е твоя живот нали ?
Или може да харесват твойто момче
Ае не им обръщай внимание и тва е...
П.П. LOV3 SUX...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от Анонимко
ami zna4i parvo pomilsi 6to za priqtelki sa tezi koito te postavqt v takova polojenie da izbira6 m/y edno 6tastiei drygo 6tastie...ta nali to4no priqtelite ni trqbva da ni sapatstvat v tova...a i ti drygi priqtelki[ako mogat taka da se narekat] osven tqh nqma6 li?nai-dobre si budi s tvoeto mom4e i da ne ti puka zani6ty i NIKOI!