- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 13 години..много или не?????
според вас 13 години разлика много ли е на зряла възраст..примерно ако жената е на 20 а мъжа на 33....говорим за големи хора а не за деца...
Идеална е връзката,)))) много хора ще си кажат много неща по този въпрос от отрицателна гледна точка, други ще завиждат, а те ако се харесват ще живеят щастливо...
->~<-
Според мен щом става въпрос за възрастни хора е нормално но за деца....
Не
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Естествено, че е приемливо да говорим за момиче на 20 години и мъж на 33..
Неразбираемо за хората щеше да е, ако става дума за 13 годишно момиче с 26 годишно момче например.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мале,от началото като го прочетох си помислих,че си доста по-малка и направо...Но щом си на 20,а той на 33...Абе пак си е множко,но бива.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Наистина зависи от много неща.Първоначално написано от Whisskas
Не е важно на колко години си, важно е кво имаш в главата!!!
Ами за мен е нормално...все пак вие сте възрасни хора и можете само да решавате за себе си...правите сами своя избор и не виждам проблем в връзката ви,освен ако нямате различни интереси..
Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..
Зависи от хората,но попринцип не смятам че е много.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Според мен не е голяма.Когато хората стават по-възрастни, разликата в годините почва да не се забелязва толкова.![]()
Първоначално написано от Satyr
Подкрепям![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
зависи от доста неща ..но по-скоро не не са приемливи ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми тва не е много по темата, защото аз може да съм на 25, да се чувствам на 20, а акъла ми е да е кат' на 15 годишнО.Първоначално написано от KpuCuTo0o
По принцип ако единият е на 20+, 13 години не е голяма разлика, макар че за мен пак е ненормално и гадно.
Индивидуално е.Но при зряла възраст за мен е разбираемо и може да се получи
Абе писна ми от тинейджъри дето излизат с пенсионери![]()
Първоначално написано от Whisskas
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
abe ti kiorav li si ili...???na 20 i kusur godini ne znaeh 4e im vikat tineidjuri kakto i na 33 godi6nite muje neznaeh 4e im vikat pensioneri...ai predi da si izkaje6 "ostroumnoto" mnenie vkarai malkoto si sivo ve6testvo v deistvie....Първоначално написано от coolwarrior
Тук чета за някакви пенсионери, от лични впечатления и не само, съм склонен да повярвам, че има мъже на около 40 години, които са в много по-добра физическа и психическа кондиция от тинейджъри на по 16, 17, 18 години. Какво да говорим, че повечето които са на по на 18-19 год./ визирам мъжкият състав/ въобще не са ориентирани и при тях е супер купон, яко секс, мацки и ако има по малко дрога или алкохол екстра, на другият ден ни лук ял, ни лук мирисал. Въобще си го отнасят мацките на тази възраст, защото повечето им връстници - момчета, въобще ги гони едната идея за "див живот", който не оправдава повечето от действията им, за това е напълно нормално, мацка на 20 години да си харесва пич който е с тринадесет години по-възрастен от нея. Навсякаде е описано, а и да не е то се знае, че момичетата се развиват каде, каде по-рано от момчетата и това закъсненение от страна на момчетата се отразява и в избора им на по зрял партньор. На тези години мъжът е в разцвета си!!!!
Не го приемайте като съвет, няма нищо по -готино от това да си изживееш тийнейджърските си години както подобава, с всичките му там истории, пък когато му дойде времето, тези неща се разбират от самосебе си.
->~<-