.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

13 години..много или не?????

според вас 13 години разлика много ли е на зряла въ зраст..примерно ако жената е на 20 а мъжа на 33....говорим за големи хора а не за деца...

Идеална е връзката, )))) много хора ще си кажат много неща по този въпрос от отрицателна гледна точка, други ще завиждат, а те ако се харесват ще живеят щастливо...
    ->~<-

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не е много, ако те сами не си го направят да изглежда много.
    П.П. Един 20-годишен човек не е голям човек. По-скоро е към групата на младежите, ама няма нищо.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Според мен щом става въпрос за възрастни хора е нормално но за деца....

Супер фен
    Za po golemi hora tazi razlika spored men ne e mnogo golqma.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Не
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Естествено, че е приемливо да говорим за момиче на 20 години и мъж на 33..
    Неразбираемо за хората щеше да е, ако става дума за 13 годишно момиче с 26 годишно момче например.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Мале,от началото като го прочетох си помислих,че си доста по-малка и направо ...Но щом си на 20,а той на 33...Абе пак си е множко,но бива.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Толкова е условно и зависи от толкова много неща...
    Наистина зависи от много неща.
    Не е важно на колко години си, важно е кво имаш в главата!!!

Град
    ШоКоЛаДоВиТе ОсТрОвИ
    Ами за мен е нормално...все пак вие сте възрасни хора и можете само да решавате за себе си...правите сами своя избор и не виждам проблем в връзката ви,освен ако нямате различни интереси..

Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Зависи от хората,но попринцип не смятам че е много.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не е голяма.Когато хората стават по-възрастни, разликата в годините почва да не се забелязва толкова.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от Satyr
    Идеална е връзката, )))) много хора ще си кажат много неща по този въпрос от отрицателна гледна точка, други ще завиждат, а те ако се харесват ще живеят щастливо...

Подкрепям
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    зависи от доста неща ..но по-скоро не не са приемливи ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш!
    Ми тва не е много по темата, защото аз може да съм на 25, да се чувствам на 20, а акъла ми е да е кат' на 15 годишнО.

Мега фен
    По принцип ако единият е на 20+, 13 години не е голяма разлика, макар че за мен пак е ненормално и гадно.

Индивидуално е.Но при зряла възраст за мен е разбираемо и може да се получи

Абе писна ми от тинейджъри дето излизат с пенсионери

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Да кажем че младата жена учи в университет,работи сериозна работа,живее на собствена издръжка и има ясни планове за независимото си бъдеще и кариерата си, а мъжът е завършил университет,има си дом,кола,сериозна работа и имат сходни възгледи за живота и отношенията е напълно нормално.
    Ако младата жена е всъщност непорастнало дете,което не знае какво иска,какво ще става и живее на принципа "На 20 съм,ще се забавлявам", а мъжът е гореспоменатият ще имат различия и едва ли ще се получава.
    Толкова е условно и зависи от толкова много неща...

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    Град
    sofia
    na vuzrastnite ne im puka za razlikata!!no za deca...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от coolwarrior
    Абе писна ми от тинейджъри дето излизат с пенсионери
    abe ti kiorav li si ili...???na 20 i kusur godini ne znaeh 4e im vikat tineidjuri kakto i na 33 godi6nite muje neznaeh 4e im vikat pensioneri...ai predi da si izkaje6 "ostroumnoto" mnenie vkarai malkoto si sivo ve6testvo v deistvie....

МНОГО!!!
    Light The Universe

Тук чета за някакви пенсионери, от лични впечатления и не само, съм склонен да повярвам, че има мъже на около 40 години, които са в много по-добра физическа и психическа кондиция от тинейджъри на по 16, 17, 18 години. Какво да говорим, че повечето които са на по на 18-19 год./ визирам мъжкият състав/ въобще не са ориентирани и при тях е супер купон, яко секс, мацки и ако има по малко дрога или алкохол екстра, на другият ден ни лук ял, ни лук мирисал. Въобще си го отнасят мацките на тази възраст, защото повечето им връстници - момчета, въобще ги гони едната идея за "див живот", който не оправдава повечето от действията им, за това е напълно нормално, мацка на 20 години да си харесва пич който е с тринадесет години по-възрастен от нея. Навсякаде е описано, а и да не е то се знае, че момичетата се развиват каде, каде по-рано от момчетата и това закъсненение от страна на момчетата се отразява и в избора им на по зрял партньор. На тези години мъжът е в разцвета си!!!!
    Не го приемайте като съвет, няма нищо по -готино от това да си изживееш тийнейджърските си години както подобава, с всичките му там истории, пък когато му дойде времето, тези неща се разбират от самосебе си.
    ->~<-

mi da ti kaja ne e malko!!!dosta si e no za men godinite nqmat zna4enie vajnoto e horata da se obi4at nali znae6 za lubovta nqma granici

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си