.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Pitam vi?

Ktitu
    Guest

Pitam vi?

Искам да ви попитам нещо.Значи с приятеля ми правихме секс преди няколко дни.И ми беше за пръв път.Нали тои не се изпразни ама вече ми закъснява.Искам да попитам дали е възможно да е от първия път.
    А и като се има впредвид че на мен ми е нередовен

Guest
    Kopi si test za bremenost

при мен след първия път също ми закъсня,но не мисля че е възможно да е станало нещо просто шанса е минимален,но ако си притеснена си направи тест и ще се чувстваш по-спокойна....все пак нищо не губиш ако си направиш
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Prosto nqma nujda da se pritesnqwash,moje da ti zakusnqwa ot stresa ot purwiq put,ne bash stres ami ... samoto nowo izjiwqwane,a puk i shtom ti e neredowen cikula ...

Няма защо да се притесняваш. Няма никакъв шанс да забременееш, особено ако сте го правили с презерватив. Почти при всички момичета след първия път им закъснява, а и щом цикълът ти е нередовен, няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I na men mi zakysnq sled pyrvia pyt.. normalno e.. No pyk moje da prodaljava da ti zakasnqva ako se pritesnqvash i sedish na tryni postoqnno shtoto ne ti idva... Spokoino

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е да е и от това.Не се притеснявай, щом не е свършил в теб не си бременна.

Добре може ли и аз да попитам нещо,нали има предеякулационна те4ност,някой би ли могъл да ми обясни защо не може да забременее?Извинявам се ако въпроса ми е леко изтъркан

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от literbebe
    Добре може ли и аз да попитам нещо,нали има предеякулационна те4ност,някой би ли могъл да ми обясни защо не може да забременее?Извинявам се ако въпроса ми е леко изтъркан
    В предеякулационната течност има прекалено малко количество сперматозоиди, за да има някаква минимална вероятност да се забременее. Нужни са наистина много сперматозоиди, защото по пътя към яйцеклетката много умират, а ако все пак някой успее да стигне, трябва да успее и да се съедини с яйцеклетката.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Da be i na mene mi e chudno twa s predeqkulacionnata technost,naprimer ako dwoikata praktikuwa sex bez prezerwatiwi, kakwa e weroqtnosta da se zabremenee sled kato tazi technost popadne w momicheto?Minimalna , nikakwa ?

Голям фен
    eee i na men mi zakasnq sled 1viq pat.ne e svar6il v teb,a i ti e neredoven.nqma stra6no
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Nqma se pritesnqva6 SPOKO
    YOU CANT SEE ME!!!

Мерси мн

...

Abe spoko be Ot paviq pyt e organizma se promenqnqma stra6no 6ti doide a i 6tom ti e neredoven zna4i nqma problem a i prezervativa e bil zdrav
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си