- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pitam vi?
Искам да ви попитам нещо.Значи с приятеля ми правихме секс преди няколко дни.И ми беше за пръв път.Нали тои не се изпразни ама вече ми закъснява.Искам да попитам дали е възможно да е от първия път.
А и като се има впредвид че на мен ми е нередовен
Kopi si test za bremenost
при мен след първия път също ми закъсня,но не мисля че е възможно да е станало нещо просто шанса е минимален,но ако си притеснена си направи тест и ще се чувстваш по-спокойна....все пак нищо не губиш ако си направиш
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Prosto nqma nujda da se pritesnqwash,moje da ti zakusnqwa ot stresa ot purwiq put,ne bash stres ami ... samoto nowo izjiwqwane,a puk i shtom ti e neredowen cikula ...
Няма защо да се притесняваш. Няма никакъв шанс да забременееш, особено ако сте го правили с презерватив. Почти при всички момичета след първия път им закъснява, а и щом цикълът ти е нередовен, няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
I na men mi zakysnq sled pyrvia pyt.. normalno e.. No pyk moje da prodaljava da ti zakasnqva ako se pritesnqvash i sedish na tryni postoqnno shtoto ne ti idva... Spokoino![]()
Възможно е да е и от това.Не се притеснявай, щом не е свършил в теб не си бременна.
В предеякулационната течност има прекалено малко количество сперматозоиди, за да има някаква минимална вероятност да се забременее. Нужни са наистина много сперматозоиди, защото по пътя към яйцеклетката много умират, а ако все пак някой успее да стигне, трябва да успее и да се съедини с яйцеклетката.Първоначално написано от literbebe
Da be i na mene mi e chudno twa s predeqkulacionnata technost,naprimer ako dwoikata praktikuwa sex bez prezerwatiwi, kakwa e weroqtnosta da se zabremenee sled kato tazi technost popadne w momicheto?Minimalna , nikakwa ?
eee i na men mi zakasnq sled 1viq pat.ne e svar6il v teb,a i ti e neredoven.nqma stra6no![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Nqma se pritesnqva6 SPOKO![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Abe spoko beOt paviq pyt e organizma se promenq
nqma stra6no 6ti doide a i 6tom ti e neredoven zna4i nqma problem a i prezervativa e bil zdrav
![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!