- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам си го обратно!
Остави ме ..каза че не ме понася каква съм станала!Как можа,аз бях най-лудо влюбена в него!Казва че с другата сега е щастлив,въпреки че не я обича!А мен - ту се държи мило,казва че му липсвам,ту не иска да чуе за мен!Как да си го върна
![]()
![]()
Не казвайте че няма начин!!!!!!
На 19 съм от София![]()
Ти си знаеш най-добре. Не знам ние с какъв съвет бихме ти помогнали.
Нищо не е обяснено както трябва. Много си си збила историята. Сама прицини постъпките ти до колко нервиращи са били.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми честно казано не си разказала мн точно ситуацията си,но до колкото разбирам момчето те е оставило заради друго момиче,а в този случаи няма как да си го върнеш,имам предвид веднъж щом е изчезнала тръпката,няма смисъл.Дори да си го върнеш чуствата ви няма да са същите поне от негова страна това ти го казвам от опит.Желая ти успех и дано се оправят нещата между вас
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не мога да пиша,той 1ви ми показа форума ,влизаше редовно преди няколко месеца..може пак да влезе..!Беше ми най-близкото момченце,познаваме се от 4 години,последните 2 близки,само че аз го отхвърлих преди време и сега той ми го връща!
Последния месец не съм спряла да плача,а като ги виждам с онази още по кофти ми става,когато ме подминава и т.н.А няколко пъти е казвал че има чувства към мен.Искам си го обратно.С каквито и да е било средства!Той бе моето малко меченце!
![]()
![]()
![]()
И аз си го искам обратно хаха. Ми виж другата с какво те превъзхожда, виж той какво харсва в нея, виж какво не харесва в теб, и ако е възможно - поправи се и му покажи, че си заслужава да е с теб повече, отколкото с онази другата.
Или ако не те оценява такава каквато си, .... пътя и торбата, да се надяваме, че с времето ще съжалява, че те е изгубил..
Съгласна съм,съжалявам миличкаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Много гадно ...аз също още харесвам бившето незнам какво да ти кажа ЗАБРАВИ ГО боли те гадно е ,но живота е суров...Ще срешнеш друг.Успех.
Няма начин да си го върнеш, ако той няма чувства.Иначе поговори с него, изяснете се, попитай го какво наистина иска.Защо не те харесва такава, каквато си и каква си станала?Питай го тези неща и все пак трябва да намериш отговор.Ако го обичаш и наистина преди си била по-добре, върни се към старото си аз.
Той ми е казвал!И аз напоследък само се унижавам,падам едвали не на колене,правя вс и говоря вс за да не го нараня.
Той нали казва че може би има нещо към мен.Да говоря -опитвала съм милиобилиони пъти - без резултатно е всичко!
![]()
![]()
По какъв начин мога да си върна момчето!Моля ви помислете си ,не може да няма начин!
![]()
![]()
И не ми казвайте да се откажа ! Няма!![]()
няма да ти казваме да се откажеш, щом неискаш бори се до последно за него, но щом си опитвала милиони пъти както казваш и всичко е било безрезултатно с времето ти сама ще се откажеш от него.да ако го обичаш в началото ще ти е доста трудно без него или пък да го забравиш, но не е и невъзможно.Не ни каза защо е с другата, откога е с нея и с какво си го ядосала
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Първоначално написано от Анонимко
Сама го каза унижаваш се,затова трябва да се откажеш,но ти решаваш
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...