.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Изпуснах си шанса.. :( ех, живот..

Здравейте. Аз съм момиче, на 16г.
    Една приятелка ме запозна с едно момче (на възраст колкото мен) и още при запознанството ни, той много ме е харесал. Разменихме си телефоните, той ми се обади, покани ме да излезем, аз приех. Та така и така като се видяхме двамата, той ми сподели, че в момента иска сериозна приятелка и постоянно ми намекваше, че иска нещо повече от мен. Обаче аз му казах, че си имам приятел и един вид го преебах. А момчето личеше, че е хлътнал здраво по мен - жестове, държанието му към мен и тн.. абе страхотен беше. След това с него продължихме да си излизаме, с общи познати/приятели и т.н. И кво стана, взех, че скъсах с моя приятел, защото по-голям глупак и грубиянин от него няма!!! Но моята приятелка ми каза, че от близо седмица, въпросното момче, което ме харесва(ше), си е намерил приятелка. Приех го. Обаче днес с него бяхме на кафе и кво ми стана, замислих се относно него и ми стана супер кофти, че съм пропуснала възможността да съм с него, заради онзи глупак.. ! Сега ми е някак си неудобно да започна да го зарибявам.. да флиртуваме а-у, защото все пак е зает, а и приятелката му е страшно готина мацка (и на външност и на характер) и възможността, да я зареже заради мен, е много малка.
    Според вас какво бих могла да направя в този случай.. да се отдръпна ли? Или просто да поддържам приятелски отношения с него? Но много ми се ще да ми обърне внимание..
    оф, понякога се ядосвам, когато животът ми предлага толкова много възможности, а аз ги пропилявам за няма нищо, или ги пропускам.. не говоря само за гаджета, а и за в другите сфери от живота..
    Кво да правя сега.. иначе момчето си ме привличаше още докато ходих с онзи простак, но не направих нищо, щото ся не върви аз да ходя с един, а да се зарибявам с друг.......

Супер фен
    Останете приятели ако ви е добре заедно, пък каквото стане по-нататък.

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да съжаляваш за нищо, няма смисъл.Останете си приятели и се опитай да го възприемаш като такъв, а не да мисилш постоянно за него.Замисли се-може да имат хубава връзка!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Всичко е късмет нали знаеш.Поддържай приятелски отношения с него...пък кой знае може и с времето да стане нещо.Успех!!!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Е не се отчайваи чак толкоз аз ако тръгна да се тръшкам за два такива случая на скоро трябва да си кръцна вените!
    Останете си познати пък след време знае ли човек....
    Light The Universe

Супер фен
    Ami bqh v syshtata situaciq kato tebe predi godina.Hodeh s edno momche,a drugo mi pradlagashe vsichko,mnogo me haresvashe,abe super si beshe,a az s onq.I si propilqh shans.E posle bqh s drugiq,ama samo nqkolko dena.Prosto s nego mi zamina cqla godina.I moga da ti kaja,che ne si struva da se mychish da bydesh s nego mnogo dylgo.Opitai vednyj,ako ne stani ne go tyrsi.Ako e pisano da si s nego ... toi shte te potyrsi sam.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Останете приятели ако ви е добре заедно, пък каквото стане по-нататък.
    Просто и ясно

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ami bqh v syshtata situaciq kato tebe predi godina.Hodeh s edno momche,a drugo mi pradlagashe vsichko,mnogo me haresvashe,abe super si beshe,a az s onq.I si propilqh shans.E posle bqh s drugiq,ama samo nqkolko dena.Prosto s nego mi zamina cqla godina.I moga da ti kaja,che ne si struva da se mychish da bydesh s nego mnogo dylgo.Opitai vednyj,ako ne stani ne go tyrsi.Ako e pisano da si s nego ... toi shte te potyrsi sam.
    Ъ-ъ-ъ...
    Нищо не разбрах от този пост

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Както казаха по горе Най-добре приятели

Голям фен
    По-добре останете само приятели и не се опитвай да го зарибяваш.Намери друго момче.И аз съм се ядосвала,защото и аз съм изпускала много хубави възможности,но чакам да дойдат нови.Аре успех
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Пловдив
    пф аз съм напълно протиф да отнема някой чуждо гадже ...така че го забрави най мн фр и нищо повече

Остането просто приятели!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ми по добре си останете приятели...опитай се да не мислиш за него...ами просто да го възприемаш като приятел а не като нещо повече...и свикни с тая мисъл....а и момчето може да е щастливо със сегашната си приятелка....

Град
    Там, където е сърцето...
    Останете си приятели пък знаеш ли някой ден какво може да се случи
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Остането просто приятели!
    Това е по просто и ясно

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Останете си приятели, пък за в бъдеще не се знае - всичко може да се случи

оххх ами вярно много кофти скъпа...но ти си си виновна мом4ето е те е харесвало много но ти явно не си оцелила момента кога да го хванеш...за по нататък не знам...едвали ще зареже наистина приятелката си така 4е по добре да си истанете приятели

Супер фен
    бе айде бе на няква куpва ли 6те се дава6 отивай и го сваляй а пък на куpвата дай моя номер ако е хубавка

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз ти предлагам да се бориш.Не виждам какво ще загубиш ако опиташ,а колкото до другото му гадже,с което явно са едва в началото и едва ли има нещо сериозно между тях-на война и в любовта всичко е позволено.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си