.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Испанска муха

Някой ползвал ли го е ? Какъв е ефектът ?!? Има ли смисъл да се купува.

Град
    Dimitrovgrad
    ne sam izpolzvala to4no ispanska muha no znam 4e 4ovek mnoo se razbukva i adski mnoo mu se ebe na koito q dade po princip dokolkoto znam az e taka
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pidbolkata
    ne sam izpolzvala to4no ispanska muha no znam 4e 4ovek mnoo se razbukva i adski mnoo mu se ebe na koito q dade po princip dokolkoto znam az e taka
    Какво означава razbukva?

Guest
    Хаха Градска не е тъка просто може да се възбуди много ама не е и да му се до*бе
    malka_sladuranka Добре че си се родила безгрешна

Град
    Dimitrovgrad
    xax razbukva zna4i vazbijda i ti se doebava ne6ty xaxaxa
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

хмм чувал съм за това .. н осамо с чуването си оставам май кажете и от каде може да се намери това и какво точно е
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кога съм го казала пък това? Просто зададох въпрос, никога не съм я чувала тази дума...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хаха Градска не е тъка просто може да се възбуди много ама не е и да му се до*бе
    Това горе бях аз
    А аз разбрах за Думата Разбухва

Град
    Dimitrovgrad
    ako ti sa idva do dgr az 6ti namerq

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Питай в някой еротичен магазин
    Ако не Има ги в аптеките 100%
    Мисля че темата стана изчерпателна

а какво представлява въпросната "Испанска муха" някакво средство за възбуда? за жени ли е, за мъже ли е, на хапчета ли е,.... дайте малко инфо, че ми се стори интересно

Сигурно и разтварял една таблетка в количката и като стане,стола остава мокър

Град
    Добрич
    О я дайте инфо кво е това,че не съм го чувал. Нещо ново. Може да се окаже интересно.

Град
    София
    “Испанска муха” възбуждащи капки

Това е прочутата “Испанска муха” – афродизиак с вековни традиции, познат по целия свят! Сваля задръжките, засилва сексуалното желание и увеличава потентността и издържливостта. Само няколко капки от него ще превърнат вашият партньор или партньорка в ненаситни сексуални хищници! Оптимална доза – 5 до 10 капки. Може да се смесва с всякакви напитки, без да променя вкуса им. Предлага се в опаковка от 20 ml с дозатор.
    Произведен в Германия.

Цена: 30.00 лв.

Инфото го копирах от едно сайтче, иначе доколкото знам я има и на таблетки, но не съм сигурна, не съм я употребявала.

Средство за възбуда, както за мъже така и за жени. Повдига сексуалното либидо. Ефектът е до 30минути след употреба. Насочва кръв към половите органи. Това е с две приказки, но мога да ви кажа, че и действа безотказно
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    hmmm kat go pro4etah tfa mi stana interesno.... zema da go probvam nqkoi put \/
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    Аз много съм чела за това и мисля в най-скоро време да го пробвам. После, ако слушкате ще ви пиша дали си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    Аз много съм чела за това и мисля в най-скоро време да го пробвам. После, ако слушкате ще ви пиша дали си заслужава.
    Но това няма толкова силен ефект, например да ви вдигне члена или пък момичетата да се овлажнят ей така от нищото. Както казах в предишния ми пост, препарата повдига либидото, желанието за секс, както и увеличава притока на кръв към половите органи. Истината, че по време на самия акт се усеща ефектът му. Като пример давам пълно отпускане на партныорите, мисъл само за секс и ако уцелите правилното време ще изпитате невероятни удоволствия, защото чувствителноста се засилва. В чаша с течност се слагат от 5 до 15 капки от шишенцето, което е 20мл. Това шишенце практически стига за поне 40 пъти употреба от един човек. В крайна сметка си заслужава да се опита. Успех !
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Както казах в предишния ми пост, препарата повдига либидото, желанието за секс, както и увеличава притока на кръв към половите органи.
    4e malko li e to tova stiga spored mene
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

sineok_31
    Guest
    продава се в сексмагазините от 30 до 45 лв. зависи от производителя. В аптеките не се продава.Върши работа аз съм пробвал няколко варианта но не на всеки действа по един и същ начин ,в смисъл че не е 100% ефективно но си струва да си го купиш.Доста по-лесно можеш да си осигуриш секс със испанска муха.Има и еднократни дози около 3 лв. струват.Действа и на мъже и на жени.Прави и секса по-добър,по-дълъг и с по-добър оргазъм и на двата пола.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си