- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сливка-миризливка
Mom4eta kak e burkali li ste v ga6tite na nqkoe momi4e da q raz4e6ete ili puk ste puskali ezici i kak se 4uvstvate namirisva li vi rukata sled tva ili puk vi e gnus da puskate ezici.6toto bezsporen fakt e 4e si4ki putki miri6at i po taq pri4ina mom4etata ne im dostavq nikakvo udovolstvie da puskat ezici dokato ot edna 4ista pi6ka kupana nqma ni6to po qko i zatva ima mn momi4eta su6tinski kavaljiiki.dori dnes edna priqtelka govorehme zatva i samata tq prizna 4e i da sa mii i kvoto i da praqt momi4etata si miri6at na p***a i tva e.i kolkoto priqteli imam i ot li4en opit traino sa osmurdqvat rucete im na pute6ko i tva si e ta po taq pri4ina mom4etata otbqgvat da burkat iz ne4iq sliva a predpo4itat momi4etata da im nalapat pi6kite daje na moita priqtelka mn i haresva i mi kaza 4e li4no neq bi bilo q gnus ako e na moe mqsto da q lija 4e zatva vikam da vidq kvo mislite vie pi4ove v vruzka s teq mirizlivi slivi 6toto mita ne mita slivata si smurdi i ostava traen spomen mirizliv po rucete na mom4etata.
Мноо тъпо разсъждаваш бе!Мога да ти кажа, че много момчета се възбуждат докато лижат приятелките си!Повече от ясно е че не си особенно влюбен в приятелката си щом говориш така.Плюс това не може само на тебе да ти е кеф.Не мислиш ли, че трябва да дадеш малко от себе си, за да се почувства и момичето добре.Баси тъпака!
Ами лапай нечий член, като твърдиш, че те влече повече.![]()
Тъпа работа. Както "сливките" миришат, така и членът мирише, ако не са мити. Много ясно, че като се измиеш няма да мирише. А и вземи да бръкнеш в панталона на някое момче или му налапай члена и тогава кажи, че момчетата не миришели.
Не е така Днешните момичета използват гелове за тая работа![]()
Рядко си позволявам да говоря така, но не мога да се сдържа...Първоначално написано от явчо
Що не ходиш да се застреляш бе , тъп селяндур! Очевидно е, че нищо, ама НИЩО не ти е ясно, защо само осираш форума с глупавите си писания? Бахти тъпото парче си, пич, честно! Всяка путка миришела... може, ако си бъркал в гащите на аборигенките от гетото, дето се къпят всяка година. Да, ама ме съмнява, че и такава би ти пуснала.
А като гледам как си издигаш пишока в култ, вече си ми е ясно що за птица си - поредният незадоволен комплексар, само че с малко повече фантазия. Хайде, свивай, и не пиши повече, само се излагаш.
хахахахха тва ми хареса![]()
ТАЯ ТЕМА Я ИМАШЕ И ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ С АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ТЕКС! абе нямате ли си друга работа освен да пускате едни и същи теми по 12512561236326 пъти ?!?!?!?![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Hahaha sa6tata tema ot predi 2 godiniNqkoi mnoo qko se e izta6akal da q pusne nanovo
Ave oligofreni q malko po-krotko go razdavaite
![]()
Няма нищо вярнопърво си е супер кеф да я лижа второ,малко е солено,но в тва няма нищо ненормално защото попринцип телесните течности са си солени
и 3то ако са мити не миришат
![]()
![]()
сичко правя
Каква ти е тарифата?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Майтап бе Уили.
Отивам да спя, че съм уморен, вие пишете, утре искам да гледам сеири като вляза да чета в темата.![]()
Първоначално написано от Luciferian
xaxaxaxaxaxxaxa.mn dobre kazano.
mom4e ti ne si nared.kakto ti dadoha savet i po-nagore lapai pi6ki togava.basi sme6nika...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Тва майче е ония пич дето беше пуснал и темата че го било гнус само като видел п**ка![]()
![]()
Следващия път преди да си помислиш дори да пускаш такава тема вземи се изкъпи,та дай Боже и приятелката ти да се поизкъпе.След това иди и се блъсни в някоя стена-КОЛКОТО МОЖЕШ по-силно.Това е начина да се оправиш,друг вариант няма..
Мозъка ти мирише на тебе..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ти кво,риба не обичаш ли да ядеш
ако мислиш,че патока ти мирише на MEXX Waterlove много се лъжеш,момче
всичко е въпрос на лична хигиена.ние не сме виновни,че приятелката ти се къпе веднъж на 3 дни..и 'миризмата' не е по-гадна от тази на спарени ташаци![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тоа автора е толкова комплексиран, че немам думи.. Ми стани гей бе.. момко
164забрана за ползване на профил 2т.
oh boje samo kato se setq za klitora na moita priqtelka mi poti4at ligi
![]()
prosto e perfektna i ima nqkakva sladnikava merizma
![]()
a dokolkoto za onq PRA4 v metro se prodavat sapin4eta s koito bez da gi mokri6 si natarkva6 mravkata i hop mIRI6I6 na Covek
![]()
![]()
Таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш не полита
ЦАРЯ НА ЦИМЕНТА![]()
хаха как му се връзвате на човека...
слагай си щипка на носа и действай![]()
Тъкмо си викам "Абе тая тема съм я чела сигурно преди 2 години"![]()
![]()
![]()
Kianna
Мега фен
Местожителство: Добрич
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 9:19 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Следващия път преди да си помислиш дори да пускаш такава тема вземи се изкъпи,та дай Боже и приятелката ти да се поизкъпе.След това иди и се блъсни в някоя стена-КОЛКОТО МОЖЕШ по-силно.Това е начина да се оправиш,друг вариант няма..
Мозъка ти мирише на тебе..
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Напротив, доставя им.Останал си с грешни впечетления.Ако момичето поддържа редовна хигиена, няма проблем, а и плюс това половите органи си имат специфични миризми.
Абе ти имаш ли връзка с главния мозък?Едва ли
![]()
Жалко за теб...и за другите с твоя "акъл"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УууууужасТ! Поредния комплексар! Ще падна под стола![]()
![]()
Слушай ся моя съвет. Значи...отиваш на един строеж и питаш там кои са им най-големите тухли. Дават ти хората една щото са добри и ще ти влязат в положението и ти хващаш тази прекрасна голяма тухла, която не мирише не се притеснявай, хвърляш я кооооооооолкото можеш по-нагоре и после чакаш да те дранне по миризливата глава!
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
sa osmurdqvat rucete im na pute6ko
ХахаХАхаХахАхАх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()