.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KaL1StRa^^
    Kianna
    Мега фен

Местожителство: Добрич
    Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 9:19 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Следващия път преди да си помислиш дори да пускаш такава тема вземи се изкъпи,та дай Боже и приятелката ти да се поизкъпе.След това иди и се блъсни в някоя стена-КОЛКОТО МОЖЕШ по-силно.Това е начина да се оправиш,друг вариант няма..

Мозъка ти мирише на тебе..

pi4 az sam na sa6toto mnenie ama moje taq mirizma da e samo ot nego prosto tolkova e smradliv 4e mu e gnusna sobstvenata mirizma

Не съм пич,ама ... (:
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

abe vuprosa be6e kum mom4etata az sum momi4e no vse pak kvi sa tiq gluposti be ti si golqm idiot kogato edno momi4e se podurja i izpolzva gelove,kremove i t.n. nqma kak da miri6e taka e i pri mom4etata gadjeto mi naprimer ne spodelq tvoito povurhnostno za men mnenie daje kato si legnem ve4er mn 4esto kazva ne6ta ot sorta...lele miri6e6 stahotno (a tova e ot du6 gela koito izpolzvam) napravo poludqvam kato znam 4e i dolu miri6e po su6tiq na4in ...
    TAKA 4E AIDE NE MI GOVORI 4E MITA NE MITA P*****A MIRI6ELA

Запознаи я подробнно с личната хигиена!
    И е глупаво да твърдиш,че всички са такива.
    Light The Universe

Повече от фен Аватара на Buttk0

Re: сливка-миризливка

Цитирай Първоначално написано от явчо
    Mom4eta kak e burkali li ste v ga6tite na nqkoe momi4e da q raz4e6ete ili puk ste puskali ezici i kak se 4uvstvate namirisva li vi rukata sled tva ili puk vi e gnus da puskate ezici.6toto bezsporen fakt e 4e si4ki putki miri6at i po taq pri4ina mom4etata ne im dostavq nikakvo udovolstvie da puskat ezici dokato ot edna 4ista pi6ka kupana nqma ni6to po qko i zatva ima mn momi4eta su6tinski kavaljiiki.dori dnes edna priqtelka govorehme zatva i samata tq prizna 4e i da sa mii i kvoto i da praqt momi4etata si miri6at na p***a i tva e.i kolkoto priqteli imam i ot li4en opit traino sa osmurdqvat rucete im na pute6ko i tva si e ta po taq pri4ina mom4etata otbqgvat da burkat iz ne4iq sliva a predpo4itat momi4etata da im nalapat pi6kite daje na moita priqtelka mn i haresva i mi kaza 4e li4no neq bi bilo q gnus ako e na moe mqsto da q lija 4e zatva vikam da vidq kvo mislite vie pi4ove v vruzka s teq mirizlivi slivi 6toto mita ne mita slivata si smurdi i ostava traen spomen mirizliv po rucete na mom4etata.
    Време е да спреш да си дружиш с компанииката от циганския катун
    Strength thru Oi!

Guest
    dokato ot edna 4ista pi6ka kupana nqma ni6to po qko
    Ами защо не лапаш пишки тогава? Като е толкова готино?

Това горе съм аз

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хахах .. ти ме разби бе малечко. Ако не знаеш, както женското, така и мъжкото си мирише, ако не се мие. Я си бръкни в гащите точно сега и си помириши ръката .. Освен да не мирише.
    И П.П. Не знам аз лично момче, което да прави френска на момиче и да не се възбужда от това. Пък и аман от егоисти. Не може само на вас да ви се доставя удоволствие.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

hot
    Guest
    Пич плс иди се прегледаи тва че приятелката ти е нехигиенична не значи че сички са така...явно само вие имате такива проблеми и не мирише..за пореден пат се показа БГ простотията.Затва лапаи пишки като ти харесвва повече..

....

ei lape ti lud li si kaf si? Ako ne se p oddyrja li4na higiena 6e miri6e a tva ne e verno 4e vsi4ki miri6at.Za dobra li4na higiena ti e nujno samo edno sapun4e i topla voda!A i ako naistina darji6 na priqtelkata si 6te i dostavi6 udovolstvie bez da te e gnus.Kak moje da te e gnus ot 4oveka s kogoto si...lape6ka mu raota
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Къде да се блъсна ?!!?!?!?!?!
    малоумна му работа!!

sineok_31
    Guest
    не му се смейте на момчето явно не е попадъл на чистоплътна жена, пич ако бръкнеш в гащите на някое момиче и после ти мирише ръката бягай колкото можеш по-бързо от нея.никое момиче което държи на себеси не би оставило да и мирише путето.освен това ако е обръсната отдолу неби трябвало да има проблеми след като се измие.косматите путета имат особенна миризма дори и къпани , то затова вече почти няма такива.аз не познавам мъж който да не му харесва да ближе.явно си доста млад и без опит не се коси всичко с времето.успех.

aman ot de4kovci

abe bate kvo da ti kaja az ne sum mom4e momi4e sym ama tvoita ''jena'' qvno e dosta ne4istoplutna 6tom miri6e ama ima si specialni gelove i kremove be moito mom4e edna dobre podurjana jena nikoga ne miri6e .kaji i da otide i da si kupi intimen gel be....ili prosto hodi i lapai pi6ki

Re: сливка-миризливка

Цитирай Първоначално написано от явчо
    Mom4eta kak e burkali li ste v ga6tite na nqkoe momi4e da q raz4e6ete ili puk ste puskali ezici i kak se 4uvstvate namirisva li vi rukata sled tva ili puk vi e gnus da puskate ezici.6toto bezsporen fakt e 4e si4ki putki miri6at i po taq pri4ina mom4etata ne im dostavq nikakvo udovolstvie da puskat ezici dokato ot edna 4ista pi6ka kupana nqma ni6to po qko i zatva ima mn momi4eta su6tinski kavaljiiki.dori dnes edna priqtelka govorehme zatva i samata tq prizna 4e i da sa mii i kvoto i da praqt momi4etata si miri6at na p***a i tva e.i kolkoto priqteli imam i ot li4en opit traino sa osmurdqvat rucete im na pute6ko i tva si e ta po taq pri4ina mom4etata otbqgvat da burkat iz ne4iq sliva a predpo4itat momi4etata da im nalapat pi6kite daje na moita priqtelka mn i haresva i mi kaza 4e li4no neq bi bilo q gnus ako e na moe mqsto da q lija 4e zatva vikam da vidq kvo mislite vie pi4ove v vruzka s teq mirizlivi slivi 6toto mita ne mita slivata si smurdi i ostava traen spomen mirizliv po rucete na mom4etata.

Оф ти си уникален ПРОСТАК ! ! !
    Как може да говориш така ве ?
    Ше ти ли е хубаво ако гаджето ти почне да се оплаква,че уя ти мирише на гъз ?

Guest
    Оф, тинейджърите сме невероятно тъпи. Първо, само за секс мислим. Второ, само за него говорим. Трето, не всичко е секс. Четвърто, за такива неща не се говори, те се вършат. Пето, удоволствието от секса умира, когато се говори за него.

Guest
    Темата е обществено недопустима!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си