- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сливка-миризливка
Първоначално написано от KaL1StRa^^
Не съм пич,ама ... (:
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
abe vuprosa be6e kum mom4etata az sum momi4e no vse pak kvi sa tiq gluposti be ti si golqm idiot kogato edno momi4e se podurja i izpolzva gelove,kremove i t.n. nqma kak da miri6e taka e i pri mom4etata gadjeto mi naprimer ne spodelq tvoito povurhnostno za men mnenie daje kato si legnem ve4er mn 4esto kazva ne6ta ot sorta...lele miri6e6 stahotno (a tova e ot du6 gela koito izpolzvam) napravo poludqvam kato znam 4e i dolu miri6e po su6tiq na4in ...
TAKA 4E AIDE NE MI GOVORI 4E MITA NE MITA P*****A MIRI6ELA
Запознаи я подробнно с личната хигиена!
И е глупаво да твърдиш,че всички са такива.
Light The Universe
Време е да спреш да си дружиш с компанииката от циганския катунПървоначално написано от явчо
![]()
Strength thru Oi!
Ами защо не лапаш пишки тогава? Като е толкова готино?dokato ot edna 4ista pi6ka kupana nqma ni6to po qko
Това горе съм аз![]()
Хахах .. ти ме разби бе малечко. Ако не знаеш, както женското, така и мъжкото си мирише, ако не се мие. Я си бръкни в гащите точно сега и си помириши ръката .. Освен да не мирише.
И П.П. Не знам аз лично момче, което да прави френска на момиче и да не се възбужда от това. Пък и аман от егоисти. Не може само на вас да ви се доставя удоволствие.
Пич плс иди се прегледаи тва че приятелката ти е нехигиенична не значи че сички са така...явно само вие имате такива проблеми и не мирише..за пореден пат се показа БГ простотията.Затва лапаи пишки като ти харесвва повече..
ei lape ti lud li si kaf si? Ako ne se p oddyrja li4na higiena 6e miri6e a tva ne e verno 4e vsi4ki miri6at.Za dobra li4na higiena ti e nujno samo edno sapun4e i topla voda!A i ako naistina darji6 na priqtelkata si 6te i dostavi6 udovolstvie bez da te e gnus.Kak moje da te e gnus ot 4oveka s kogoto si...lape6ka mu raota
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Къде да се блъсна ?!!?!?!?!?!
малоумна му работа!!
не му се смейте на момчето явно не е попадъл на чистоплътна жена, пич ако бръкнеш в гащите на някое момиче и после ти мирише ръката бягай колкото можеш по-бързо от нея.никое момиче което държи на себеси не би оставило да и мирише путето.освен това ако е обръсната отдолу неби трябвало да има проблеми след като се измие.косматите путета имат особенна миризма дори и къпани , то затова вече почти няма такива.аз не познавам мъж който да не му харесва да ближе.явно си доста млад и без опит не се коси всичко с времето.успех.
abe bate kvo da ti kaja az ne sum mom4e momi4e sym ama tvoita ''jena'' qvno e dosta ne4istoplutna 6tom miri6e ama ima si specialni gelove i kremove be moito mom4e edna dobre podurjana jena nikoga ne miri6e .kaji i da otide i da si kupi intimen gel be....ili prosto hodi i lapai pi6ki
Първоначално написано от явчо
Оф ти си уникален ПРОСТАК ! ! !
Как може да говориш така ве ?
Ше ти ли е хубаво ако гаджето ти почне да се оплаква,че уя ти мирише на гъз ?![]()
Оф, тинейджърите сме невероятно тъпи. Първо, само за секс мислим. Второ, само за него говорим. Трето, не всичко е секс. Четвърто, за такива неща не се говори, те се вършат. Пето, удоволствието от секса умира, когато се говори за него.
Темата е обществено недопустима!