Да ви кажа честно не знам защо пиша тук... може би имам нужда от подкрепа... а може би искам да знам какво мислите и вие...за да имам сила да постъпя правилно. Та значи с гаджето ми сме заедно от 8 месеца... Преди това аз дълго време го харесвах а той не ме забелязваше но това не е от особено значение. Както и да е... Още в началото на връзката ни (първите дни) когато по цял ден бяхме заедно и всичко беше розово... ни се случи първия скандал.. да случи се и беше ужасно... ... той си позволи да ме унижи пред всичките ми приятели крещейки неудържимо а когато аз се опитах да се разберем само двамата даже ме удари. Тогава реших че аз съм виновна...и че сам го предизвикала по някакъв начин. Много исках да дам шанс на връзката ни... чуствах се невероятно само затова че ми е обърнал внимание. Но това беше само началото... Скандалите ставаха все по чести и по жестоки. Той не се интересуваше че често има много свидетели на грубостите му... крещеше ми... понякога ме удряше. И не знам как но успяваше да ме убеди че всичко е предизвикано от моите постъпки. Но пък когато нещата бяха нормални... всичко беше съвършенно...той беше мил и грижовен...и се държеше с мен като принцеса...и така до другия скандал. Постепенно започна да се държи като че ли съм негова собственост...караше ме да се отдръпна от приятелите си...от съучениците си...забраняваше ми абсурдни неща като например да излизам с други хора... Най после аз успях да прогледна осъзнах че се въртя в омагйиосан кръг...че вече не съм човека който бях и съм направила неша които са в пълен разрез с разбиранията ми за живота...и сега се опитвам да сложа край на този кошмар... Но е много трудно...когато му казах че искам всичко да свърши той се разплака...извини се...повтаряше че ме обича и ме убеди да му дан още 1 шанс.....Но аз знам че не го заслужава... не знам как точно да приключа връзката ни....защото той е прекалено агресивен... Моля ви...ако сте имали подобни проблеми... кажете ми как да постъпя?