.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Someone in Love
    Guest

Моля ви помогнете МИ!!!

здравеите сажелявам ако не сам си формулирал темата както трябва.... та искам вашите савети,значи имам една приятелка с която се познаваме от повече от 2 години,приятели сме но от около 2 месеца сме гаджета,та кажете ми какво да направя че да не я загубя защото просто много я обичам,тя е лубовта на живота ми .... плс даите савет..готов сьм на сичко за нея

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако ви е писано да сте заедно, ще сте заедно!Зависи от много неща, но най-вече какви чувства имате един към друг...

Голям фен
    Какъв е проблема,че не разбрах.За сега има ли признаци да я изгубиш?Ако няма не виждам за какво има да се притесняваш.Просто й показвай,че я обичаш и и го доказвай,но не я задушавай и всичко ще е много добре
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    da poqsni malko za6to da q gubi6?kakav e problemat?i kakvo te pritesnqva?
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Не казваш дали в момента имате някакви проблеми. Ако нямате не трябва да се притесняваш. Ако се обичате ще сте заедно. Времето ще покаже как ще потръгнат нещата. Пожелавам ти успех!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    първо изясни за кво стаа дума...имате ли проблеми и за кво са притесняваш...а тва как да я задържиш до теб идва от самосебе си...квот ви е писано такова ще бъде.......

Голям фен
    Твоята работа малко "нероден Петко".За сега никакви проблеми-ама евентуално,ако има какво ще стане..бла-бла..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми ти не каза защо да я загубиш? Проблеми ли имате или питаш занапред? Просто ако нямате радвай се у не с епритеснявай занапред. А ако имате уточни какви за да ти дадем някакъв съвет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Защо толкова се притесняваш да не я загубиш?Проблем ли има във връзката ви или просто ей така те е страх? А относно това колко време ще сте заедно..това е въпрос на чувства

Someone in Love
    Guest
    еми просто нечовешки много я обичам и немога да го преживея ако я загубя и исках савет просто иначе няма проблеми за сега
    P.S - благодаря за отговорите

Guest
    4edo... taka kato 4eta si mislq 4e ne si na pove4e ot 13-14 ili nai mn 15 godinki.... az kato bqh na 13 i me zarqzaha misleh 4e ne moga da jiveq bez neq i .... ala bala. revah tama 2-3 4asa i.... abe mina mi no tova be6e predi mnooogo mnogo godini. taman 7 ve4e. edno priqtel4e mi dade tuk edin link za edna tema v koqto dumata klizma, akane i analno bqha spomenati stotici pati. ta dade mi linka za da se posmeq, a pyk az vzeh 4e se razrovih i skivah tvoqta tema. hmmm, az mnogo se razpisah a iskah da kaja samo 1 ne6to. ne ti e parvata(pyk moje i da e nz), no sys sigurnost nqma da ti e poslednata, taka 4e relax sinka!

Супер фен
    syvet li koi sym az da davam syvet no vse pak , ne spirai da i napomnq6 4e e tvoqta princesa i 4e q obi4a6 mnogu

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами ако ви е писано да сте заедно, ще сте заедно!Зависи от много неща, но най-вече какви чувства имате един към друг...
    \
    i az sumna tova mnenie

не разбрах какъв е проблема? щото вие не сте се скарали или отдалечили един от друг абе обичаите се
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Someon in Love
    Guest
    Не ми е парвата няма и да е последната но искам да я задаржа максимално далго и затова исках савет. благодаря за написаните мнения

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Отделяи и повече внимание

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Отделяи и повече внимание

Аз бих те посъветвала да не правиш такива глупави теми!

Айде да не е флууд...ми дарявай я с повече любов,в леглото и извън него!

ni6to ne moje6 da napravi6
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си