SRE6TALI LI STE Q? AZ LI4NO DA....I ISKAM DA KAJA NE6TO... TOVE 4E EDIN 4OVEKA E KAZAL PREKALENO RANO NA DR Q 4E GO OBI4A NE ZNA4I 4E NE E VQRNO (A TOVA SE TVARDI V MN TEMI)imam priqtel ot mesec i ne6to i ne sam se 4ustvala po dobre ot sega......da vqrno e imali sme malko sporove ...za drbni ne6ta ,no ima li zna4enie sledkato sled taqh go obi4am o6te pove4e?eto tova e lubov...osnovava6ta se na dovrerie,kompromisi i nai ve4e na 4ustva! taka,do tuk qsno...no temata mi e svarzana s tova 4e si4ki teenove mn barzat....az sa6to ne sam koi znae kolko golqma i zrqla no iskam da vi posavetvam,nedeite taka....ako iskate naistina da vi esladko kogato sre6nete 4oveka....ne propilqvaite jivota si v bezmisleni i nestabilni vrazki,v bezbroi seksualni kontakti s ne postoqnen partnior....tova moje da vi dovle4e na glavata 10000 problemi.i to4no tozi sait e svarzan s problemite na teenovete....emi sladuri,teq problemi vie si gi sazdavate....pogrijete se za jivota si kato se zamislqte predi da napravite ne6to a ne posle da si biete glavata...i po tozi na4in da sasipvate zdraveto si...za6toto psihi4eskoto drave vodi i do fizi4esko zdrave....tova be6e ot men
p.p ako ne sam prava popravete me