- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опитна/Обиграна vs. Девствена/Наивна
Интересува ме, коя жена е по-удачно едно момче да избере?
Според майка ми, от която често чувам репликата "Ааа тази е много обиграна, такава не ти трябва" или според сестра ми, която пък казва "Тя е доста напред с материала, хванеш ли се с нея, ще си на печалба".
Просто се чудя кой избор е по правилния за едно момче, което има шанса да избира между едната и другата и не иска да направи погрешния.
Въпрос на предпочитания от страна на момчетата, от къде да знам.
Това, че някои са девствени не значи, че са наивни.
Има голяма разлика.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
to ehubavo da slu6a6 jenite (maika si sestra si priqtelki) nooo trqbva da si ima6 i tvoe mnenie, to s euse6at kogato si haresa6 nqkoq !!@!
Важно е ти да почувстваш, че искаш да си с това момиче, без значение какво казват другите или какъв тип момиче е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами ако си по чувствителен и романтичен и искаш сериозна връзка избери по стеснителната и по чувствителната защото тя ще ти е много вярна но ако искаш нещо моментно избери по опитната но знай че тя си търси интереса и когато й омръзнеш ще си трагне!но във всеки случай помисли и за чувствата си!нима можеш да си наложиш какво да изпитваш към едно момиче само защото е от даден тип!Не че има типове - всеки е различен ! какво те интересува от кой тип е момичето когато си влюбен!![]()
![]()
това съм аз!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Важното е на теб да ти харесва момичето, а не да гледаш дали е обиграна или е свита.![]()
E DA AMA TIA DEVOIKI DETO 6TE "GI OPITVA''VSE PAK IMAT DY6I I SARTSA I 4YVSTVAT OSOBENO PO NEOPITNATA 6TE BADE MNOGO RAZO4AROVANA OT PARVATA SI LIYBOV!!!!TIA KAKVO E VINOVNA 4E TOI NE ZNAE KAKVO ISKA!!!Първоначално написано от Eternal_flame
![]()
Зависи.Ако е за 1-2 пъти предпочитам да по опитна(обиграна) обаче пък ако искам нещо по сериозно да се получи искам некоя по неопитна(дори и девствена).Поне аз така виждам нещата.
Нали и аз това казвам!!!! \Първоначално написано от Unknown-19
/
![]()
Shtom e dewstwena znachi e naiwna?!?!?!WTF!![]()
Izbora e lichen,nqkoi momchera hareswat polojenieto da bude wzeto ot tqh,toest momicheto da nqma tolkowa opit,drugi puk obichat da budat wodeni w sexa,da im kazwat kakwo da prawqt ...
Зависи си точно от човека, това дали е напред с материала или не е не е чак толкова болка за умиране. Все пак човек се учи докато е жив, нали?![]()
Ami, az da te popitam, maika ti kak taka puk reshava koq e "obigrana" i koq neПървоначално написано от Чочко
; ti sam si tozi, koito reshava, dori i da sburkash v precenkata si, ne e fatalno,tova e trupane na opit i si ima i dobra strana
,imai predvid, che maikite mn revnuvat i t.n... Maikata na moq prosto...
![]()
![]()
![]()
![]()
Кат незнаеш що пишеш ма ?Първоначално написано от koalka
![]()
Abe mladej, kato ne moe6 sa re6i6 koq da zeme6, zema6 i obigranata i naivnata ednovremenno!![]()
Sam preceni nemoje vinagi horata da ti re6avat problemite![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Е, ти майка ти какво очакваш да те посъветва? Да вземеш курвата ли? Нормално е да каже да вземеш скромното, свито и девствено момиче. А иначе вчера дочух една много вярна и мъдра мисъл - почти всяка жена до края на живота си натрупва сериозен брой сексуални партньори, но някои просто си мълчат и не се разбира.![]()
Левски шампион але але!
Vervai mi nai qko e razgonena, defstvena i luda![]()