- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм влюбен
Здравейте аз съм на 17 и съм мн влюбен в една приятелка на 18 и не знам какво да правя,закачаме се ама тя не ме приема на сериозноа и излиза с по-големи мочета.Кажете ми какво да правя,не издържам вече направо ще се самоубия
![]()
ем поговори с нея...ама мн мн няа смисъл..прбвай се пак...успех![]()
Айде малко по-сериозно а![]()
поговори с нея....кой знае...може да се получи нещо... и я се стегнине е болка за умиране....споко и успех
mi govori s neq tva e nai-dobriqt na4in.taka 6te znae6 dali tq te vzima naseriozno.vse pak po dobre e da opita6 i da se razo4arova6 otkolkoto izob6to da ne opita6.nqma nujda da se izma4va6:kazva6 i i precenq6 situaciqta spored neinata reakciq...
uspeh...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Защо да няма смисъл?И как да й кажа?Първоначално написано от divo_kotence
ми ти сам казваш че не те приема на сериозно...а относно как да й кажеш...сам реши...но най добре е да го разбере от теб не от някой др..отиди при нея и й кажи направо какво чувстваш пък квот ще да стаа
Говори с нея и и кажи всичко това. Не се самоубивай в никакъв случай.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
Няма да се самоубивам
![]()
ЕЕ да ти ебам майката деба и путкатаПървоначално написано от Pti4i grip
да пукнеш бе от спин ае
![]()
Такааааа. Добре пич, в такива случаи се прави следното:
- преценяваш себе си отстрани - "аз смотан ли съм аджеба, или съм леко смотан, или съм смотан ама на нея не й пука за това, или хич не съм смотан (даже съм супер)"![]()
- каква е перспективността на евентуалната ви връзка (тоест знаеш ли изобщо какво искаш от нея, демек как си представяш ТИ + ТЯ)![]()
- има ли си приятел тип гадже въпросният обект от женски пол
Ако отговорите на горните парадигми са в твоя полза то тогава се действа директно. Принципно е много по-добре да те отреже отколко да стоиш в неведение (и да си мечтаеш)
Говори с нея тя сигурно си няма представа за чувствата ти.Кажи и, пък тогава виж какво ще стане.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мерси за всички за съветите =D>![]()
Пробвай!По добре е да опиташ и да се разочарожаш,от колкото да живееш с мисълта че не си опитал!Аз смятам че има голяма вероятност да се получи между вас!Пожелаеам ти късмет!!!![]()
Хах трудничко бате. Тя е по - голяма от тебе, излиза с по-големи. Както се казва на БГ футболен жаргон, ш' ме извиняваш ама ; къде се буташ в "А" група по платненки. Тва е реалността. Преживяваш го и тва е. Може и да имаш шанс и ш'ти стискам палци, но по-добре не се обнадеждавай толкоз много, че после ще пишеш тема : О! Как болииии от любовта.