- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да надебелея и да ми пораснат гърдите?
Zna4i az sam na 15 godini i mislq 4e sam mn slaba visoka sam 165sm ,a teja edva 46 kg.Pri tva sam dosta ploska i mn iska da nadebeleq i se tap4a kato luda,no taka stava mn bavno,zatova molq vi kajete nqkav po-efektiven na4in za napalnqvane napr.kvo to4no da i qm i nai-vajnoto kak mogat da mi porasnat po-barzo gardite.Mersi predvaritelno.
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Za gurdite nz ama ot sladkoto se pulnee mnogo.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
za da ti porasnat papkite pii bozaaaaaaaa,za drugoto nz
Ми след всяко ядене пий вода, така храната се разлага и става по-трудно да я изкараш на вън.
Абе, едно слабо момиче трябва да види гледната точка на едно дебело (пълничко) момиче или нормално момиче и чак тогава да прецени дали иска да надебелее, защото пълничката и нормалната искат да са слаби... абе нема никъв смисъл в тва, ама хората сме прости същества и половината народ не знае кое е добре за него. Стойте си такива квит сте, пък тези, които не ви харесват, да ви взимат у тях да не ви гледат другите.
da be,ako se palnee ot sladkoto az do sega da sam stanala 15624357676346 tona be
Мили пищещи във форума, нужно ли е да давате мнение по всеки проблем, без значение дали сте компетентни?
Килограми се качват с ядене. Може и да твърдиш, че ядеш доста, но това може съвсем да не е така. Бюста е предимно мастна тъкан, за да се уголеми трябва да качиш процента мазнини в тялото. Само че някой качват първо на дупе и корем. Ако ядеш три пъти на ден няма да качиш. Просто храната, която може да се усвои на едно хранене не е безкрайно много.
Не смятам че нормалните искат да са слаби!Първоначално написано от cherinka
Според мен аз съм си нормална, изобщо не съм кльощава и супер мноо си се харесвам... и всички нормални момичета си се харесват!
И за да ти пораснат циците...пий боза, многооо мляко и яж шоколад! А за да напълнееш - яж от ония вредните работи-повечко тортички,пастички и банички!Така става... но никога не прекалявай, защото те са вредни (при теб полезни) не само за фигурата а и са вредни за организма!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ми когато качваш килограми както гърдите ти,така и сичко останало ще нарастне,после може да имаш бюст ама да не ти казвам на кфо ще заприличаш в тялото-ти си прецени!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Маце......... остани си слабичка.. после ще се чудиш как да отслабваш и както споменаха вече как да махнеш стриите си или целулита... а повярвай ми целулита не можеш да го махнеш.....
относно "плоскостта" ти .......... винаги ще намериш някой който да те харесва такава каквото си
лично мен ме кефят мацките с много малки гърди.. ненза що но. някак си по готини ми се струват....
Не вярваш в БОГ ? Гръм да те удари !
уоу и аз имам същите проблеми (дори съм и на 15)
ама съм 162 на 42кг
и за тези които казаха "остани си такава, после ще тряа да се чудиш как да отслабваш" надали знаете какво е да си хипер слаб и да се чустваш неудобно, да вярно е че мн момичета мечтаят да са слаби но приятно ли ще ви е личната ви лекарка да ви пита профилактично "абе ти диета ли пазиш? сигурно си болна от анорексия"
а ти дори да не си си помисляла за диета през живота си![]()
е да не се притеснявай щом ядеш всичко ще е ок но не прекалявай - няма да стане по бързо ако се тъпчеш до пръсванелошото е като не ядеш (като мен)
тааа ако майка ти не е предразположена към пълнеене ужасно мн вероятно е и ти да не сиайде успех
![]()
abe macko ne se pritesnqvai za gyrdite,ako ima6 krasivo lice,malko dupe i hubavi kraka biusta ti e nai malkiq problem![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Тинки Уинки........... може би не е проблем а просто се дължи на по бързото ти израстване в момента... имахме едно такоава момиче в класа което всички мислеха за анорексичка но... минаха години и ....... стана перфектното момиче... така че не всичко се решава с дебелеенето ...
Не вярваш в БОГ ? Гръм да те удари !
ми да ти кажа тфа не е от в4ера или оня ден а си е от доста време. така да се каже от както се помня сьм най слабата и най злоядата, и кфи ли лекарства не сьм пила и пак същото, ама то не е 4е не пълнея а 4е просто не ям. и ми е супер гадно 4е с1м разли4на от другите - те са си нормални а аз некъф странен индивид, винаги съм искала да запо4на да се храня нормално но не става - не мога пове4е от една филия за закуска и по толкова за обяд и за ве4еря, тфа секи ден и после от кфо да пълнея и от кфо да раста - от въздух не ставаПървоначално написано от killname
![]()