- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- davate li mu?
davate li mu da svar6a vuv vas kogato ste s prezervativ?ne vi li e strah nedai si boje da ima dup4ica ili ne6to(az sum golqma panika).
P.P mom4eta kajete i vie svar6vate li v momi4eto s prezervativ ili navan za po sigorno?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Е че нали за това е презерватива..за да може да си свърши спокойно....Давам му,разбира се хах...После презерватива се проверява и недай си боже да има пробойна се пие Постинор...на мен до сега не ми се е налагало.
ne nikoga dori i protivoza4ata4ni da sam pila.ima edin laf ..."Prazna pu6ka vednaj garmi " tai 4e predpo4itam da e van.Edin vbid zastrahovka.Ako 6te e v mene samo v zadnika mi.
Ne izpolzwame kondomi,samo 2-3 pbti sme polzwali,no ne e izqwqwal jelanie,a i nqma da go naprawi!
Тия презервативи са толкова здрави,дося никога не съм късал презерватив,но не е бил от 25 стотинки де,винаги вътре свършвам![]()
![]()
Давам му, разбира се, нали все пак ползваме презервативите, аз им имам доверие![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Давам му, после проверяваме презерватива. Да чукам на дърво, до сега никога не сме имали проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
ако е с презерватив или съм на противозачатъцхни - много ясно
ако обаче е нещо инцидентно и не сме с нито едното от двете - не,естествено![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Давам му, пък и ми е по-готино като свърши в мен, като сме с презерватив разбира се. За сега сме нямали проблеми и насявам се да нямаме. И аз чукам на дърво.
Az 4ukam na drugoПървоначално написано от malka_sladuranka
am tva e mn typa tema dali vav vas ili izvan vas kato e s kaput nqma problemi..
to ako ima dupka prezervativa stava na parcal.. nqma kak da propusnete fakta 4e ima takava... Ina4e na men mi se e kusal prezerativ i kato go izvadih, sled kato bqh svur6il vutre se vidq... zabavna rabota![]()
И ние като Алеандра го проверяваме, иначе му давам да свършва в мен, когато е с презерватив.
Давам му разбира се нали за това е презервативаКви са тея паники от Вас момичета
![]()
![]()
В мен, разбира се.
Когато не го правим с презерватив - извън мен.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
по коремчето или по гръбчето..много обичам... и после заедно да се изчипкамеПървоначално написано от bungle
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Оооо по коремчетооо..![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ДАЙ МУ МААААА
zna4i az sum sfurshfal nqkolko puti v gadjeto no ima6e malak fal i ve4e i sfurshvam v ustata puk i tq kazva 4e v ustata i e po qky![]()
...ама не виждаш реакциите - само ги чуваш![]()
да, но при самото свършване е възможно да се скъса, защото все пак е течност, която го пълни. Аз нямам толкова против, но гаджето ми настоява и винаги, когато наближи края се дръпвам. Само за секунда е, но тя може да спести куп неприятности!
не никога![]()