Мила здравей.Сега няма да те обвинявам затова че чакаш толкова дълго време без да потърсеш помощ от специалист.Дано сама усъзнаваш че се нуждаеш от преглед.До сега не съм чувала за подобен случай а ако пък бях на твое място щях да се побъркам от притеснение.Още повече защо не споделеш с майка си.Това че тя има опит в медицината е в твой плюс.Глупаво е оправданието че не искаш да я тревожиш излишно.Твоите проблеми не са маловажни за нея още повече що се отнася до здравето ти.Нито аз нито някай друг от този форум може да ти даде желаният отговор.Единственото което мога да те посъветвам е незабавно да потърсиш помощ.Като толкова се срамуваш от майка ти което донякъде е нормално отиди на преглед при специалис като преди това се консултирай с личния лекар който най-вероятно ще ти даде направление.Не очаквай обаче че нещата ще се оправят така.Непозволявай на проявеното от теб безхаберие да доведе до бъдещи здравслодни проблеми.Айде сега не се обиждай замисли се малко над думите ми и се надявам да усънаеш че грешиш като се срамуваш да потърсиш съвет и най-малкото което е да споделиш със своятя майка.Айде стискам палци да не е нещо много сериозно.