Цитирай Първоначално написано от Small_elf
Аз съм на 14 години и това ме притеснява много.Не не се притеснявам че съм на 14 - по-сериозно е.
Преди около 3 месеца през януари забелязах че в областта най-долу на тялото до ... (няма да го напиша,но се сещате) започна да се образува и втвърдява една малка бучка (много малка е наистина - колкото бобено зърно).Забелязах също, че след две седмици отгоре на кожата леко посивя.Обаче аз го оставих на мира и не му обръщах внимание два месеца, но не се махаше.Преди два дни го погледнах отново и видях, че не се е махнало и на три-четири милиметра от него се е появило още едно такова, но поне пет пъти по-малко.Майка ми по принцип е с медицинско образование и ако я питам ще ми каже сигурно какво е, но е на много гадно място, а и не желая да я притеснявам ненужно.Затова питам вас - сериозно ли е и трябва ли да й кажа и да я питам?Интерено е също, че като го натисна даже леко ме боли ама някак специфично.Основно ме притеснява че от два - даже три месеца си просто си стои и не се маха или пък да се променя.

Благодаря предварително.
няма за какво да благодарите след като от горе написаното нищо НЕ е ясно. дори пола ви. да не говорим за ясна клинична картина. вс отговори, които ще получите ще са със същата степен на полезност т.е - никаква.