.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    MAINA Town

Искам си го пак

скъсах ме..както някой от вас знаят от предишните теми...ама..аз още си го обичкам.Само не мога да разбера..има ли той чуства към мен..ж събота нанихме на едно легло и тои ме караше да го гушкам.целуна ме..а скъсахме шот си изневерих ме.Някой от приятелите ми казват че вече няма а другите страничните хора че още има...Мноу се обърках...Някой може ли да ми каже някав начин да го подмамя ако има чуства към мен да ги покаже.или да се издаде..аама е доста хитър Моля ви помогнете Ми

Голям фен
    Оф,че некадърно написано,ама..
    Щом сте ходили значи се познавате,ако не много,то поне донякъде.Няма нищо лошо да му кажеш какво продължаваш да чувстваш.Рискувай.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Пловдив
    ем освен да поговорите др начин няма....

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми то в твоята ситуация не е толкова до чувствата защото ти казваш:скъсахме шот си изневерих ме. По-скоро тук въпроса е дали след това ще си имате доверие? Поговорете и изяснете нещата, важно е да си вярвате!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    ем освен да поговорите др начин няма....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    София
    Fakta 4e izpolzva6 dumata "obi4kam"(koqto e izmislena ot nqkoi absoliutno nesigurren v 4ustvata si 4ovek) , a ne "obi4am" pokazva tvoeta zainteresovanost. A i iznevqrata kakva vruzka 6te o4akva6 ot 4ovek na koito si izneverila i toi na teb?V slu4aq nqma lubov a nqkakvo detsko privli4ane neznam na kolko si no popredeleno ne li4i da si porasdnala i da razsujdava6 trezvo. da go "podmamq" doi da ne e nqkakvo jivotno koeto trqbva da zalovi6?Prosto vzemi da se izqsni6 s sebe si da razbere6 kakvo ozna4ava seriozna vruzka i dali im a6 namerenie da poeme6 otrgovornost za deistviqta si ili ne!

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да ти показва какви чувства има или да се издаде?Били сте гаджета и вероятно той ще бъде искрен с теб, ако го попиташ какви чувства има към теб.Например целуни го и ако отвърне на целувката не е безразличен.Сподели му за твоите чувства.

Мега фен Аватара на iiirish
    поискал е да се разделите, е добре разделили сте се! това значи точка и край! както за него така и за теб!!! искаш си го или не ще си останеш само с искането!

Град
    MAINA Town
    dam razdelihme se..no toi prodalji da me tyrsi..ne az nego.TrygNahme 2 pyt..ama pak se razdelihme.Da gotova sam da imam seriozna vryzka s tfa mom4e vryzkata mi be6e nai dylgata koqto sam imala.Toi Me celuva 1 ne az negu i...daje i da go pitam..toi 6te mi kaje tova koeto na nego mu e izgodno..

ednoto e da mu kaje6 4e o6te ne si go zabravila za6toto az imah edin slu4ai takuv su6tia samo 4e zaradi edna ovca go skusah a mn go obi4ah i o6te mi lipsva no sa hodq s edin drug moje bi sled vreme 6te se suberem pak aide sa az vi zanimavam s gluposti dai da ti kaja nqkoi trikove!!Otidi na nqkoi kupon s gadje mn krasivo i se celuvaite mn predizvikatelno taka toi 6te poludee i 6te iska da se vurne6 pri nego ot tam na tatuka ti si znae6!!!!Uspeh s pi4a!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Изневери му пак и ако ти се насърди значи още те обича

А пък той ако е много хитър както казваш , определено ще си те върти на пръста както си иска. Поговорете си на 4 очи. Изяснете се. Ако се познавате отдавна няма да ви е проблем. Тва мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си