.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    KILL BILL :D
    Guest
    1.земи 1 кибрит....не 20 кибрита...
    2.лапни барута
    3.засили се и си пръсни кофата в някоя стена

Guest
    ima edna ot moq klas deto postoqnno q g1r4at mom4etata dr q mrazqt...
    Problema i e v v1n6niq vid...Dosta e debela , ni6to ne pravi na nikogo no te q draznqt podigravat i t.n.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    самият факт, че майка ти е плакала, че се е притеснила за теб, би трябвало да ти вдъхне сили, че има хора които все пак те обичат и държат на теб. защо искаш със смърта си да почерниш живота на родителите си?! не бъди егоистка!!! живота е хубав, стига сам да си го направиш такъв!
    Съгласна съм с това и искам да кажа,че ако искаше да си умряла найстина да си го направила хиляди пъти до сега.Не че ти казвам да се самоубиеш,това не е решение.Просто още нищо не си видяла от живота,за да се разочароваш от него.тепърва ще ти предстоят хубави мигове.Има хора с доста по-големи проблеми от твоите и намират решение и се борят...Не знам какъв ти е порблема,но не мисля,че е кой знае колко голям.Сигурно си разочарована в любовта....Абе,не знам,но силните хора намират решение на проблемите и без самоубийство.Щом се мислиш за слаба,твой си е проблема...Наранявай близките си,без да ти пука.А й все някой ден ще умреш,искаш неискаш...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

офф ей такива неориентирани издънки....ти нормална ли си помисли поне за майка си,явно на нея и пука за тебе(айде да си някоя дето на родителите изобщо са ги заебали)ама от писанието ти се подразбира,че и пука на жената..всички я мразели..и мене ма мразят ма кво ми пука...на мене мама ми е най-добрия приятел и ми стига...с другите се постарай малко да си поне в добри отношения кат за начало
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

миличка я се стегни моля те!!! как ще се самуобиваш? ти вред ли си? живота е пред теб...обърнали са се срещу теб ми стани пе4ена докажи се и вси4ки пак ще те харесат но само не изпадай в депресия моля те....има толкова неща които можеш да направиш....намери си приятели и 4овек до теб(ако така мога да се изразя) аз ли4но ако трябва ще ти стана приятелка но не се самоубивай моля те приемаш ли една 13г пикла за риятелка>поне за това ставам

Град
    Там, където е сърцето...
    В момента преживяваш тежък период и си мислиш че нещата никога няма
    да се оправят. Всеки е минавал през такъв период, защото на никой не му е лесно. Ама замисли се струва ли си? Майка ти те обича и какво смяташ ще стане ако ти се самоубиеш? Еми сигурно се досещаш, че няма да са хубави последиците. Бъди по-оптимистична няма винаги да си така, ще дойде ден в който всичко ще е ок и тогава ще си мислиш как си можала да искаш такова нещо. Дано този ден дойде по-скоро. Само недей да правиш глупости!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ima edna ot moq klas deto postoqnno q g1r4at mom4etata dr q mrazqt...
    Problema i e v v1n6niq vid...Dosta e debela , ni6to ne pravi na nikogo no te q draznqt podigravat i t.n.
    Споко ве джуниър , колелото на живота се върти. Днеска те се подиграват на нея че е дебела, утре тя ще им се подиграва че са дебели. Такъв е животът! Някои неща тряя да ги преглътнем. И мен в 9ти клас ме блъскаха във всички стени и ми се смееха момичетата редом до момчетата, но до 12ти всичко се беше обърнало на долу с главата. Кураж и търпение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си