- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ши*ана история
Имах гадже с което ходихме 3 месеца почти.(тъппо ми е да пиша в моинало време беее) обаче скъсах с нея заради друго момиче, с което се познаваме от много години. Проблема е, че с новото ми гадже сме от различни квартали, различни училища, различни смени и с две думи е*ало си е майката... Виждаме се рядко, а супер много искам да съм с нея... Обаче не мога.. имам чувството,че ше умра е така като си видя бившата в даскало, а другото момиче не е до мене.. и не знам кво да правя... да си ходя ли поак със староито гадже (едно даскало една смяна...)
дразна се... хелп плс
Ти защо си с новата? Защото ти е кеф с нея или за да се фукаш пред старата?
Ако е първото какво ти пука че новата не е до теб като се виждаш със старата? Ще се виждате вечерта
не бе братле те не се познават. и аз не искам да ги лъжа за тва скъсах с едната за да ходя с другата. Тва момиче, с което тръгнах се познаваме от 5 клас... сега сме 9ти и двамата. Общо взаето доста неща сме преживели и тва не ни е първото ходене... Слабост ми е един вид. А ми е кофти за другата защото се привързах към нея... абе нз.. избрах си вече.. може и да бъркам ама то си е за мене..![]()
Май май си доста объркан. Ре6и окон4ателно с коя от 2те иска6 да си и това е.
Нормално е да има тръпка към бившата ти, но то е по скоро привикване. А щом харесваш другата, не е проблем тва че сте от различни училища и сте различни нали са казали хората:Противоположностит се привличат!
Но все пак се замисли с коя наистина искаш да си!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ахаха мани да е толко лесно... ако ми беше лесно нямаше да се сдухам толко и да пиша теми... абе нз.. баси
Emi shte go prejiveesh shtom i si napravil izbora tova e shte turpish da q vijdash a i nqma nishto losho da se vijdate malko po chesto vse shte namerite nachin kak da svurvate uchilishteto s liubovta. A do kolkoto za bivshata emi normalno e kakvo tolkova vse pak ste bili zaedno normalno e da trepka vse oshte neshto v teb .... Ti sam si akza che veche sim reshil taiche shte ti mine taq trupka s vremeto...Smqtam che oshte en mojesh da se osuznaesh s koq si i kakvo stava okolo teb.
Abe ne e hubavo .. da slushash ostanalite obache pomisli si kum koq izpitvash poveche chuvstva .. ostani s neq.. apuk ako iskash se .. vodi po ''Druj pitomnoto za da ne go ispusnesh zaradi divoto'' ponqkoga nqkoi hora si zaslujavat jertvite,a drugi ne! Uspeh![]()
Spored men si dobre s novata si priqtelka. A tova 4e ti e trudno da ne q vijda6 zna4i 4e q obi4ka6 mnogo. Vsi4ko e svyr6ilo sys staroto gadje. jivei i gledai napred![]()
Ми скъсай тая дето си с нея... Фани си бившата. Пък ако не стане се въни пак при тая.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
еми братоци мерси за отговорите. ае живи и здрави
Абе брато4ка я първо си изясни с коя искаш да си...тая е по хубава ама е по дале4е..дрън дрън като я харесваш ще праиш вси4ко възможно да се виждате..пък ако харесваш бифшото си не я мотай...тя да не ти е неква слугиня..яла тука пак след тва си отиди..!!!! реши с коя искаш да си и не ги мотай..щото е кофти
Хората са в различни градове та се обичат,а вие-от различни квартали.Това не е извинение.Явно няма достатъчно желание от страна на двама ви..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
да ми ядеш кураПървоначално написано от ебаси
ne6to tupo s epolu4ava vzemi da razbere6 kakvo iska6 vsu6tnnost
Явно доста се двоумиш, но трябва да се ръководиш не от това коя е по-близко и по-удобно, а от чувствата ти.И с моя приятел сме различни смени, далечни квартали, различни училища, но това не ни пречи да имаме връзка.Въпрос на чувства, а и нали има събота и неделя?
Боже,ти явно си от тия момчета,които просто умират за физически контакт,пък няма значение с коя ще е той.За теб чувствата не са ли важни?Ти като не можеш да издържаш да я виждаш,а сте от един град и т.н.,представи си тея,които са от различни градове?Имай малко търпение бе човек,то винаги се възнаграждава.За кво са тия телефони,интернет и глупости-да поддържате връзка постоянно,пък като я видиш ще я нацелуваш,напрегръщаш и т.н.
Еееегати.
awee az ako biax na miastoto na edna ot tia dvete shtiax da sum te zaebala odavna. Reshi tam s koia ti e po hubavo i tva e ebasi se pak i te sa hora ne moe da gi motkash kato nekvi ku*vi
Don'T Lo.0k At Me !
абе путьо, как можеш да се подиграваш така с хората бе?избери едната и бъди с нея - остави другата намира
![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Е ТОВА Е ИСТИНАТАПървоначално написано от KisskilleRcHe
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Тва е най - правилното решение!Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Постъпих много тъпо като си зарязах гаджето заради другото момиче... не правете така ... от двата стола на земята хахаха![]()
Postinor DUO
v protiven slu4ai ot dva stola na zemqta 6te stane..