- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo pravite kogato.....
izvinqvam se ako e imalo takava tema,no i da e imalo az pone ne q vidqh.taka,q sa kajete va6ite kogato vi biqt lii vi se karat,vie kakvo pravite(pravite nevinni fizionomii it.n.)Na men kogto mi se karat,az si gledam tv i ne obra6tam vnimanie ili i az ponqkoi pat si otvarqm ostata i po4vam i az da im vikam.vie ko praiti v teq slu4ai???
доста пъти виквам и аз, но два-три пъти вече си сдрържам нервите, въпреки, че умирам отвътре да ги сложа на мястото им.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Tei ne se nauchihte che usta se pishe sus U ... u u u u u ...
Inache ... mulcha i slusham kato mi se kara tatko,koeto rqdko se sluchwa,a na maika ne i obrushtam wnimanie shtoto to pri neq permanentno,profesionalno izkriwqwane e :P
с баща ми не се карам преди се разправах с майка ми обаче разбрах че няма смисъл и вече не и обръщам внимание![]()
еми седя и гледам тъпо после или и аз се развиквам или казвам:никога пове4е няма и си правя каквото си зная
Овиквам ги- по-често майка ми а с баща ми се заяждам ако нещо ми държи тон много много...
мразя да ми се праат некви тъпи забележки и затова повечето пъти се карам и аз, обичам също да си надуя музиката и да не чувам нищо- или да я надуя от мр3 ката така още повече нищо не се чува и е много готино щото майка ми фучи и се дразни а аз си пея и си тактувам!!! хахахахаххаа!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми не ми е посягала откакто бях на 10
Пък и да ме удари аз няма да я усетя
А колкото до скандалите
Най-често вмъквам по някоя саркастична забележка между словоизлиянията й колкото да я вбеся
Другия редовен номер е да не й обръщам внимание
Полудява направо
Няма само аз да се ядосвам в крайна сметка
Когато викат- почти не им обръщам внимание.![]()
ne smeqt da mi se karat da ne govorime za boi! ne 4e sum im napravil ne6to ili go zapla6vam prosto ne smeqt nz 6to![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Като малка си мълчах,сега вече отговарям,което изооообщо не се харесва на майка ми.А ако се отнасям с безразличие към нейното викане още повече се ядосва.
А за бой-последно ми е ударила шамар през 2005-та,когато за пръв път се прибрах мъртво пияна.
Аз съм си устата и не си поплювам...Креща си,обаче никога не са ме билии!Пък и рядко се случва да ми крещят.![]()
ами като ми се карат аз не слушам или пък и аз викам а иначе изобщо не ме бият
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Аз пък веднъж почнах да бия баща си с каквото ми падне .... Хе-Хе базикам се , никога не бих го направила,но иначе когато те ми викат за нещо и аз им отговарям.и нешо което мисля е че с викането още повече родителите настройват децата си да правят точно това за което са им викали ..
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Родителите ми никога не са си позволили да ми повишат тон.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi kakvo.. kogato ne mi se zanimava sedq i gledam umno i se pravq 4e razbiram ot vreme na vreme kazvam "da be znam nqma da se povtori.."![]()
![]()
ponqkoga prosto mul4a
e est imalo e slu4ai v koito si trushkam vratata i si izlizam.. mn`mrazq da mi se karat
vednuj maika mi se be6e obadila na maikata na bivshiq mi da q pita kude sme bili shtoto tq se pritesnqvala puk maika mu mu zvunq na nego da mu kaje az da se pribera .. (moqta zvunqla na men no bateriqta mi bila padnala) i bribiram se az tq me podhvashta ot vratata i az i vikam "4akai malko purvo az.." i az po4nah da i se karam ! ne moje taka da zvuni kato znae 4e ne sum zakusnqla pove4e ot 4as...
![]()
В годината 2 пъти се карам с мама и тати и след 30тина минути всичко е окей вече,така,че нямам такива проблеми. :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ми по принцип те ми се карат аз уж слушам, т.е. през едното влиза през другото излиза.Ама се е случвало и аз да викна.Просто някой път не са ми издържали нервите :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми на майка ми и аз започвам да й викам, а на баща ми гледам да си мълча но не се здържам и му отговарям което си е голям риск! Не ме бият!!!
emi mene ne me biqt.Do sega samo vednyj bashta mi me e udrql i bqh mnogo malka.Sega samo da mi viknat i az pochvam da im kreshtq syshto i do boi ne se stiga nikoga,zashtoto te se otkazvat .. s mene ne moej da se spori.Dori da ne sym prava ne se otkazvam nikak lesno .. dyrja si na svoeto.
Какво да правя... и аз крещя и се защитавам. Ако се стигне до бой, много ясно, че и аз бия.
По принцип ги слушам внимателно какво ми говорят, защото зная, че съм сгафила и то жестоко, затова предпочитам да ги слушам и да си вземам поуки от грешките си, но пък от друга страна- умен е този, който си взима поука от своите грешки и гениален е този, които взима поука от грешките на другите... така, че понякога и аз откривам грешките на нашите и им ги разкривам...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?