.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Като малка си мълчах, сега вече отговарям, което изооообщо не се харесва на майка ми.
    ...и на баща ми...

Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Като малка си мълчах, сега вече отговарям, което изооообщо не се харесва на майка ми.
    ...и на баща ми...
    Е хора вие не сте си добре, говорете цивилизовано с родителите си като големи хора, без кавги и други подобни... малко мир няма да е излишен...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    зависи от ситуацията понякога почвам да се налагам .. понякога не им обръщам внимание..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Kato mi se karat pove4eto pati i az po4vam,no ima i momenti,kogato se pravq 4e ne gi 4uvam Mnogo se draznqt ot tova...ama kakvo da se pravi.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

когато ми се карат просто седа,гледам ги в очите и се права,че ги слушам...ииииии след като си повикат хубаво просто си отовам в стаята
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

ами и аз им отговарям особено на майка.как тъй ще стоя и ще ги слушам нали и аз имам права.обичам да казвам и мойто мнение и винаги се защитавам.даже някой път те ми казват абе варно така е или извинявай сгреших..

Супер фен
    Ами понякога викам,понякога просто млъквам и плача,защото много са ме наранили,а съм си чувствителна..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    OUT OF SPACE
    MI NIE NIKOGA NE SME SE KARALI 6TOTO TQH PREZ PO GOLQMATA 4AST OT JIVOTA MI GI E NQMALO NO KATO SA V BG NE SE KARAME AZ SI PRAVQ KVOTO SI ZNAM I HI4 NE MI PUKA

Еми зависи кой ми вика и колко съм ядосана отпреди това. Ако се карам с майка ми понякога излизам извън нерви и почвам да й викам, като накрая обикновено ми крещи 'прави каквото си искаш, но после ще съжаляваш и ще си викаш защо не си ме послушала', ако баща ми ми вика - гледам да не се обяснявам много много и мълчаливо слушам кфот ми нарежда. НО напоследък гледам да си трая, когато ми викат, защото после само облагодетелстват сестра ми..
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Guest
    Mi az si se za6titaavm i si durjana svoeto, a kogato vidq 4e polojenieto stane nape4eno zapo4vam da pal4a i te se razmekvat i mi pro6tavat ili puk kazvam ''izvinqvaj'' i vsi4ko mi se razminava

Чакам да спрът да ми викат за да почна аз да им викам.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен
    Аз им мълча.......както днес.......от следобяд не съм излизала от стаята си

Или им се развиквам за да им обясня или хлопвам вратата зад гърба си и отивам в друга стая.
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

нищо неказвам... мълча им ама по изражението ми разбират, че вътрешно ги нареждам и то яко :P след време съжаляват, че са крещяли и почват да се държат добре, а аз некво супер гадно
    Life sux but just keep smiling

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Родителите ми никога не са си позволили да ми повишат тон.
    Сериозна ли си или се ебаваш?

Ами отвътре ми иде да им кажа всичко,което не знаят,какво мисля за тях(за майка ми повече,баща ми не ми се кара,нито ме бие),но не мога,защото ще стане по-зле.Трая си и се надявам по-бързо да спре да крещи...Пф,а това най го мразя...крещенето...не може ли спокойно да ми се направи забележка,не съм глуха,не може ли по цивилзован начин да ми го каже,вместо да ме обижда....

Emi zavisi za kakvo kreshtqt. Ponqkoga prosto si mlukvam i chakam da sprat da narejdat i nakraq kazvam edno izvinqvam se za kakvoto i da sa kazali.... v takiva momenti prosto ne chuvstvam che e udachnod a se nerviram z aneshta koito tuko shto sa im hrumnali ili nqma dori da pomnqt an drugiq den . A ponqkoga sym si ustata ... i se stiga do kavgi ama nakraq vsichko se opravq s razgovori i takam.

Фен
    Град
    софия
    Ами аз в повечето случаи се правя на луда и не им обръщам внимание обаче ако се ядосам много почвам да псувам и да им крещя
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ми или седя спокойно и ги изчаквам да приключат /което в повечето случаи ги изнервя още повече/ или започвам и аз да викам. Само дето после пак си правя това, което съм си наумила /гаден инат съм/...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Na men na6te nikoga ne me biqt i ne mi se karat!Samo mi govorqt ponqkoga sys zapoveden ton!Nie za vsi4ko ssi se razbirame!Taka e super! Pojelavam go na vseki!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Зависи за какво ми се карат, но аз по наследство явно съм си доста устата, така че не им оставам длъжна.
    Не ме бият.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Ами при мене едното следва от другото....
    Когато ми се карат ги слу6ам..гледам воновно и т.н.
    Оба4е ако си отворя Устата става стра6но..по4ва се ти кфа си да ни говори6 така как смее6 кфо си позволява6...и в пове4ето пъти завър6ва с бой

Но ве4е сам се нау4ила...като ми кре6тят само ги слу6ам и з ни6то на света не казвам ни6то ( уверявам ви много е трудно като ти дигат адреналина )

Град
    In Your Mind
    Викам и аз...
    I love you...

Казвам му изрод и че го мразя и си заминава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си