.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да ме бият? Боже .. само да ми посегнат и ще се изнеса от нас, повече няма да ме видят.
    Иначе като ми се карат, аз съм си устата.. не мълча. И скандалът става още по-голям.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

54

еми в последно време докато ми се карат аз или им викам или им се смея ... понякога говорят такива работи че просто .. голем смех

Еми баща ми ме е бил .. (от скоро не са ме тупали), защото си отварям устата, а те са изнервени.
    Като ме бие просто не го гледам в очите, защото в тоя момент съм пълна с омраза и угорчение. Седа до кат не се набие и това е.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Ne znamm .. s maika mi vyobshte ne moga da se razbera .. moje bi i v men e vinata ne moga da razbera .. iam chuwstowoto che sme nqkwi zakleti wragowe .. ne moga da q tyrpq .. a otnosno twa .. probwam se da ne i oburshtam wnimanie .. no w powecheto puti sm mnogo nerwna .. iii kreshtq .. daje wednuj se ipusnah ii q udarih ..

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    kato mi dignat ton ili ako mi e mn na kef im kazvam "a boi de " a poprinci ne me grei 4e mi vikat sviknala sym im . A za boi- ne se me bili posledno kogato bqh na 10 ama tfa be6e samo 1 6amar
    no relationship, no emotion, just sex..

Град
    Психиатрична болница..
    Или се правя, че не ги слушам и накрая казвам "Хубаво", или почвам да се надвиквам с тях.. накрая почват да заплашват, ама досега нищо не са направили..

Things will never be the same again

hm...ot skoro vzehme dosta da se karame...
    az ne im mul4a...no ponqkoga se nalaga 6toto ne samo az sam pravata v tfa semeistvo
    be...izrodi sa i dvamata,ne mojem da se traem,ma se obi4ame...po nqkuf stranen na4in

Guest
    ем на мен често ми се карат за кво ли не....ма честно казано не им обрущам мн внимание казвам добре добре добре и си отивам в стаята...

Голям фен Аватара на 50cent
    mi az mnogo divotii pravq i ako ne6to mi se karat pravq se 4e gi slu6am dokuto gledam tv i kato mi se razkarat ot glavata na pcto na tvto i tva e ili curna edin telefon da gadjeto nai 4esto i kazvam pak po4naha i taka

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    PIsuci i krasuci do nebesata i vsi4ko e spokoino

az si mal4a dokato si izpeqt konskoto

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Тя майка ми и да й се иска не може да ме набие...
    Иначе... почва да се спори.. да се вика.. накрая завършва с тряскане на врата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Nova Zagora
    ami edin put se pribrax 10 4asa i ba6ta mi pobesnq i po4na da me ydrq i az revax ne 6toto ne boli van6no a vatre6no 6toto si predstavix jivota na moite fr te imat vsi4ko a az ne sam katy tqx i mi stava mn gadny i za tfa ina4e nqkoi put i az si otvarqm ystata i mi se sardqt za 1 sedmiv\ca i ne mi govorqt i se poly4ava taka--->
    {{}}

Аз винаги им отговарям.
    Често така се оправят нещата.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    С бащата се разбирам идеално, с мама малко се понапрегнаха нещата в последно време ама ще се оправят де Иначе сега като се сетя май само със сестра ми си повишаваме тон С майка много рядко, отварям си устата и даже взех да посягам
    ♥ ♥ ♥

Правя се че не ги чувам

RQ

Ми на мен избягват да ми се карат ... все пак съм с една глава над всеки от тях и съм доста едър Ако почнат нещо се дърпат те ги оставям, пала колата и отивам да пия бира някъде ... после кат съм се върнал сичко е тип топ
    ... k33p w@lkinG ...

Като ми викат не им обръщам внимание но ако е продължително и аз почвам да викам ! Но в повечето случаи е много кратка караницата !

Guest
    не порсанхте ли,ние тях трябва да бием не те нас,вече ... (естевствено в метафоричния смисъл)

Аз им викам,но те ми викат как може да отговаряш на родителите ти бля бля... търпя си нервите!И утре сутринта са добре и ми се умилкват
    •••IsKaM Te...ZaViNaGi V SurCeTo Mi. IsKaM Te...SuLzi Po LiCeTo Mi.IsKaM Te...Ela Pri MeN i OstaNi.IskaM Te...za VsiChKi GResHkI ZaBraVi.•••
    CaSh&GaDnia-ZaViNaGi V SuRceTo Mi {}

Супер фен Аватара на Exothermic
    Не ме бият,но като ми крещят и аз крещя или
    пък си мълча и се плавя ,,че не съществуват.
    Зависи поради каква причина се е вдигнал скандалът.....
    дали съм виновна или не...и тн.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

po4vam da vikam i na6te se otkazvat
    (\__/)
    (='.'=)
    ('')_('')~I'm sweet baby ;] and cool~

Ne E NesHtAsTno MomicHetO izGubiLo LubOvTa Na eDiN GLUPAK,nEshTastEN e GLUPAKAT,izGuBiL i PosLednIat Si sHanS dA sTaNe cHovEK!!!

ammm...moite ne sa mi se karalili nito sa mi posqgali ot dooosta dulgo vreme
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Хиля се като олигофрен!!!!Хи хи бачка не им се занимава да ме удрят или да ми се карат!!В прочем от много време не са ме били!!!Яммм тряя да направя нещо за да ме степат набързооо!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Изгубено
    S ba6tata sme drujki, a maika mi kogato tq vika i az vikam
    doakto nai nakraq az ne otida na kompa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си