- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo pravite kogato.....
ZAVISI OT MN NE6TA DA SAM VINOVNA ILI NE I T.N. ....... 1-OTVORAM SI YSTATA I KRA6TA KATO OTKAENA PO4VAM DA TRESKAM DA 4UPQ I TE MI OTSTUPVAT 2-ZQPAM SI TV ILI SAM NA KOMPA I IM VIKAM SAMO DA , DOBRE. RAZBIRA SE ZA DA SVUR6AT P BURZO A I PREDSTAVA SI NQMAM ZA KFO GOVORQT I TAKA I TE SA DOVOLNI 4E SE SUGLASQVAM S TEH I AZ SAM DOVOLNA 4E NE STAVA GOLQM SKANDAL 3- AKO ME O4AKVA NAKZANIE SE IZVINQVAM UJ TAM NE6TO I PRAA MILI FIZIONOMII I SE OPRAVDAVAM
mi te rqdko mi kre6tqt no ako maika mi mi kre6ti i az i kre6tq ili po skoro i se zaqjdam a kogato ba6ta mi mi kre6ti (tva a e o6te po radko 6tot s nego se razbiram ama s maia mi ne) az si mul4a a ako mi e stanalo kofti trees vratata na moita staq...
mi te rqdko mi kre6tqt no ako maika mi mi kre6ti i az i kre6tq ili po skoro i se zaqjdam a kogato ba6ta mi mi kre6ti (tva a e o6te po radko 6tot s nego se razbiram ama s maika mi ne) az si mul4a a ako mi e stanalo kofti trees vratata na moita staq...ina4e ne sa me bili nikoga
predi beshe povehe za udrqneto ma sq..te vikat ma as poveche![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
В повечето случеи просто си седя и я гледам.Мисля си кога ше излизааме с фр.,кво станало с еди кой си ала бала,всичко..но не и да я слушам( просто защото ми се кара за най-дребните работи) Преди отговарях мноо и се тръшках,ма ся си викам ..няма за кво да си тровя нервите просто;] Ест. понякога когато мноо ме ядоса праа некфи муцуни и повишавам тон ..![]()
Ем рядко се случва,но когато ми викат или не им обръщам внимание, или и аз почвам мааалко да викам...![]()
хиля са като олигофрен и праа реплики от сорта не ми бараи хладилника за да не ти чупа ръката и в повечето случаи съм на компа и съм се съсредоточил върху играта и като почнат да викат и гледам да става така че да се прецакам в играта и обикновенно работите се обръщат кои на кого се кара
КЪДЕ ОТИВАШ ТИ КЪДЕЕ
Бой?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
А по темата.. гледам да се разбирам с наш'те.. Обикновено като има няк'ъв проблем сядаме и говорим.. и т'ва е![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
AZ predi taka kre6tqh 4e nebesata se otvarqha.SEGA VE4E ME MURZI I TVA DA PRAVQ -KAJA TAM NE6TO DA GI ZATVORA I TVA E
Почвам да викам и аз и се почват караниците, понякога си мърморя под носа, а друг път не им обръщам внимание.По-често мама ми се кара, ама сега просто не се засичаме когато се върне от работа, аз съм навън и няма време да ме овика, а баща ми всеки месец когато трябва да ми плаща сметката![]()
Everything happens for a reason..
Ами опитвам се да не ги слушам, но понякога и аз почвам да викам..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
викам или излизам нека сами да си говорят[/b]
Независимо колко ми се карат и викат ,аз си отстоявам мнението и защитавам позицийте си...Така де,не може само да си премълчаваш за да не те накажат...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Еми на мен не ми викат нито ме бият,просто баща ми разговаря с мен и ме оставя и аз да си изкажа мнението за съответното нещо.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Ами ако ми вика майка- не й обръщам внимание,а ако татко си признавам,че съм виновна,защото той винаги е прав
![]()
Викам колкото мога за щяло и нещяло ,но съм го наследила от баща ми ,който е абсолютен невротик и за една дъвка скандал прави.Същата съм.....викам,карам се ,ръкомахам
Просто стоя и се съгласявам с всяка тяхна критика ....Това ги кара да млъкнат....Вътрешно ми е все тая предивд , че това при нас е ежедневие.....Първоначално написано от Анонимко
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Никога не съм била бита. Само веднъж майка ми ми удари шамар, но обстоятелствата го изискваха.
Спорове също нямаме, не си викаме. В смейството ми цари мир и хармония, тъй като на всеки се дава свободата сам да избира. Никога не са ми се карали за глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми обикновено като ми се карат или гледам телевизия , или се надвиквам с тях ...![]()
Out of control
Ами на мен ми се карат,когато съм извършила поредната простутия и то най-вече майка ми се кара.Баща ми е на мнението:'Живота е един-изживей го пълноценно".И аз много го уважавам затова.![]()
Ами ако ми вика майка- не й обръщам внимание,а ако татко си признавам,че съм виновна,защото той винаги е прав
![]()
Аз им викам: "Ооо, я млъквай!" или "Айде разкарай се!" (на мама де, щото най-често тя ми врещи истерично...) Иначе понякога се правя, че нищо не чувам като ми говори и си зяпам телевизора все вдно я няма.А пък на тати му се мръщя...
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
кряскам като луда и се затварям в стаята си. после като изляза се правя на сърдита и баща ми по4ва: ''кво има бе, дарнкулки искаш ли, какво ти става ще ти купим квото искаш, не бади тъжна'' Е?![]()