- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo pravite kogato.....
Когато бях по-малка и по-непослушна се е случвало леко да ми повишат тон,но вече не им давам повод.Аз съм много отговорна и те нямат причина да ми се карат.
<3 ^^
мен не ме бият,а за карането....изслушвам ги и след това казвам "няма да се повтори,обещавам! ще поправя грешката си! не съм го направила наро4но все пак! не може да съм перфектното дете което не прави бели защото все пак такова дете не съществува"и това съм си го наизостила действа винаги! но сега ве4е мнооогооо рядко ги ядосвам!
Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
evala basi mn e qko trqbvva i az da se probvam i az da vi kaja 4esno mn ne iskam maika mi da se kara 6toto habi nervi a az ne iskam kato ostaree da zeme da stane nekva isteri4ka se 4uda ko da q praq ina4e tq ne mi vika mn
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ако имат право..просто млъквам,дори да знам че съм виновна си мълча,не се извинявама ако знам,че в случая нямам вина,не си затварям устата,докатоп не чуя"Ах,такова проклето на кой си се метнала"
![]()
Уфф се едно на мен не се говори и после си задигам багажа и дим да ме няма,пребирам се когато ми скимне а не когато те ми кажат нокогато се прибера са се изпопретиснили на макс и не смеят да ми кажат нищо...щото ги е базе да не фана на някаде пак...хах хванала съм им слабото място..
Еми и аз им крещя (е само на майка ми де) На баща ми не мога да крещя защото след това знам какво ще последва ;D Понякога обаче когато нервите ми не издържат си хващам пътеките и отивам или при баба ми да и се оплача или някъде навън малко да се успокоя : ))
kogato bahsta mi mi vika vzemam da qm i utiam v moita staq se edno 4e ne go zablelqzvam a kogato e maika mi i vikam leko ama poprincip na bahsta mi n6 ne mu kam 4e da ne mi spre neta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми и аз почвам да им викамСлед това тръшкам вратата на стаята от външната страна с голяма сила и се затварям в моята стая. Понякога си слагам слушалките и слушам музика, за да не ги чувам, ако ме последват
![]()
Когато баща ми започне да крещи, го слушам и правя, квото каже, просто защото обикновенно е прав.Ако майка ми ми крещи и е до мен и аз започвам да й говоря с висок тон, а ако примерно е в съседната стая се правя, че нищо не чувам!