.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Когато бях по-малка и по-непослушна се е случвало леко да ми повишат тон,но вече не им давам повод.Аз съм много отговорна и те нямат причина да ми се карат.
    <3 ^^

мен не ме бият,а за карането....изслушвам ги и след това казвам "няма да се повтори,обещавам! ще поправя грешката си! не съм го направила наро4но все пак! не може да съм перфектното дете което не прави бели защото все пак такова дете не съществува" и това съм си го наизостила действа винаги! но сега ве4е мнооогооо рядко ги ядосвам!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    зависи от настроението ми..някой път и аз крещя, друг път си мълча или мърморя под носа...аве различно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Овиквам ги- по-често майка ми а с баща ми се заяждам ако нещо ми държи тон много много...

мразя да ми се праат некви тъпи забележки и затова повечето пъти се карам и аз, обичам също да си надуя музиката и да не чувам нищо- или да я надуя от мр3 ката така още повече нищо не се чува и е много готино щото майка ми фучи и се дразни а аз си пея и си тактувам!!! хахахахаххаа!!!!!!

evala basi mn e qko trqbvva i az da se probvam i az da vi kaja 4esno mn ne iskam maika mi da se kara 6toto habi nervi a az ne iskam kato ostaree da zeme da stane nekva isteri4ka se 4uda ko da q praq ina4e tq ne mi vika mn
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Ако имат право..просто млъквам,дори да знам че съм виновна си мълча,не се извинявам а ако знам,че в случая нямам вина,не си затварям устата,докатоп не чуя"Ах,такова проклето на кой си се метнала"

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Уфф се едно на мен не се говори и после си задигам багажа и дим да ме няма,пребирам се когато ми скимне а не когато те ми кажат нокогато се прибера са се изпопретиснили на макс и не смеят да ми кажат нищо...щото ги е базе да не фана на някаде пак...хах хванала съм им слабото място..

Еми и аз им крещя (е само на майка ми де ) На баща ми не мога да крещя защото след това знам какво ще последва ;D Понякога обаче когато нервите ми не издържат си хващам пътеките и отивам или при баба ми да и се оплача или някъде навън малко да се успокоя : ))

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    kogato bahsta mi mi vika vzemam da qm i utiam v moita staq se edno 4e ne go zablelqzvam a kogato e maika mi i vikam leko ama poprincip na bahsta mi n6 ne mu kam 4e da ne mi spre neta
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Еми и аз почвам да им викам След това тръшкам вратата на стаята от външната страна с голяма сила и се затварям в моята стая. Понякога си слагам слушалките и слушам музика, за да не ги чувам, ако ме последват

Когато баща ми започне да крещи, го слушам и правя, квото каже, просто защото обикновенно е прав.Ако майка ми ми крещи и е до мен и аз започвам да й говоря с висок тон, а ако примерно е в съседната стая се правя, че нищо не чувам!

Град
    Маями,България
    Мен не ме бият,но когато ми се карат търся някакво оправдание за постъпката си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си