- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- xa-xa sportex zdravi da ama ne
Zdr na vsi4ki ! Zashto se zablujdavate 4e sk1pite prezervativi sa po ka4estveni ? Ne ne sa az li4no se ubedih v tova ! 6 p1ti mi se k1sa sportex a durex 11 kakvo da kaja pove4e ? Faktite ogovrqt samo za sebe si ! Zaradi tezi izd1nki na proizvoditelite se 6a6kam i piq postinori ili eskatel ! S fr mi ve4e go pravim s obiknoven e vqrvaite mi nito edin ne se e sk1sal do sega ! Pravete si sami izvodite !
Saglasen sam s po gorniq komentar.![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И аз това щях да кажа.
da za tova se kasatПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ох,как не ви го наби кратуната,че проблемът е в поставянето НЕ в презервативитееееее![]()
Подкрепям с всичките си ръце и крака![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
ako momi4eto e mnogo suho su6to moje da se skusa ot turkaneto!!!
ние пък не сме кусали никога...може би тези по-горе са прави,няма да се повтарям![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хмм и на мен с бившия ми постоянно се късаха-durex,обикновени...Явно щот с него не се възбуждах достатъчно~отначало винаги ме болеше,а понякога и през цялото време~
Но със сегашния сичко е супер и нито един досега не се е скъсал-нито от по-скъпите,нито от обикновените
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
На мен само веднъж ми се е късал. Други проблеми никога не сме имали.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Само 1 скъсан презерватив за повече от 1 година. не е зле!
тва,че ти си съкат и не можеш да го сложиш правилно е твой проблем..пробвай с Durex Extra Safe,като си толкоз некадърен.за тех нож ти трябва за да ги скъсаш![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Спортекс са големи боклуци.
На мен сами един Дюрекс ми се е късал. Тъй де, беше си дефектен и видяхме преди да стане гафа.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Absolutno suglasna sum!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Prezervativite se kusat MNOGO 4esto,za6toto ne se slagat pravilno i ostava vuzduh v rezervoar4eto i mnogo rqdko ako sa defektni. NA nas ni se e kusal samo vednuj i az vidqh, 4e be6e malko defekten,no za sujalenie ne mu oburnah vnimanie...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
при мен също е имало гафове наи-вече със спортекс и вече не ги ползвам!Късал ми е се от 6-7 пъти 5!А durexa само 2 от много,много....!Така че не ползвайте sportex!а за по евтините незнам нищо!
^npocTo^a3^f^ е права.Не може да ти се късат толкова пъти и да си го поставил правилно!
az prezervativi ne postavqm nikoga, 6toto imam d1l1g manikiur i vinagi gi k1sam. ina4e nikoga ne sam imala gafove s prezervativi. ako 6te se k1sat to 6te e ot noktite mi. a p1k sportex sa qki , i imat gel4e, nqkoi kazaha 4e se k1sat ot protrivane, eto re6enie za tqh.
не сме виновни че приятеля ти незнае как се слага кондом той не се къса от самосебе си добре защо на мен до сега не ми са е късал дурекс а спортекс само веднъж а обикновените мн пъти?Първоначално написано от dalito
не сме виновни че приятеля ти незнае как се слага кондом той не се къса от самосебе си добре защо на мен до сега не ми са е късал дурекс а спортекс само веднъж а обикновените мн пъти?Първоначално написано от dalito
и на мен никога не ми се е късалможе би трябва 1во да се научите как се поставя презерватива и след това да правите секс
![]()
но това е само предложение. ако искаш продължавай да си пиеш хапчетата. и защо направо не го правите без. така и така около 20 пъти се е късал ...
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Пусни едно клипче от Ютуб-а , после земи един банан, лапни го 1-2 пъти, отвори скафандърчето, виж по клипа как се слага, опитай да видиш че не е трудно. Деа за кфо давам съвети кат с такиа неща не се занимаам![]()