- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изправен съм пред проблем ...
да ми дадете акъл како да прая когат настъпи сефтето (пълнолетен съм), а тя си мисли че съм спал с баят... и се изложа най-вече като сеърша заешката .... (и се разчуе за тая работа става еднааа ....) како да се прай в такава ситуация?сериозно плс
![]()
nqma za ko da se pritesnqva6 vsi4ko 6te se podredi.To koto trqva da stava 6e stavaIzpolzvai prezervativ zadaljitelno
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Първоначално написано от Анонимко
Като начало си изкарай поне за малко главата от задника та да видиш реалноста.Такива като тебе много ма нерват.Като си девствен кво ходиш и лъжеш на ляво на дясно че спал с много момичета.Звучи изтъркано ама на лъжата краката са къси.Ся си сърбай попарата задръстено копче.
И дано да се разчуе та да знаят хората ква си муха.Айде и после да пишеш кво е станало
вообще не съм разправял такива неща .. просто никой не предполага че е така... се пак не съм на 16.. нз що така си мислят .. викат ти кой знай с колко си спал ама няма такоз нещо ..
ми давай смело пък ако се изложиш го обарни на майтап (сякаш и друг пат е ставало)Но ако даржиш на моми4ето по добре и кажи истината
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
pii tribestan 30 min predi da q ebe6, posle i da svur6i6 burzo purviq put, prezarejda6 vednaja (tribestana pomaga) i q opravq6 sled tova kakto mu se polaga
Първоначално написано от Анонимко
Ами като няма такова нещо направо казваш няма кво да са притесняваш.Никой не са е родил ебач.Всеки минава по тоя път.И според мене е по добре да кажаш на момичето че си девствен.Аз поне така направих и не сбърках.
а тя си мисли че съм спал с баят."Такива като тебе много ма нерват". А какъв ти е проблема?Като начало си изкарай поне за малко главата от задника та да видиш реалноста.Такива като тебе много ма нерват.Като си девствен кво ходиш и лъжеш на ляво на дясно че спал с много момичета.Звучи изтъркано ама на лъжата краката са къси.Ся си сърбай попарата задръстено копче.
И дано да се разчуе та да знаят хората ква си муха.Айде и после да пишеш кво е станало
"Като си девствен кво ходиш и лъжеш на ляво на дясно че спал с много момичета"
Явно теб доста са те лъгали и затуй сега си избиваш комплексите.
А всъщност истината е че тя така си мисли( той навярно я е оставил да се чуди), но дори и да я излъже за това, има право защото това са тъпи женски тестове. Както се казва "Fake it till you make it".
"изтъркано ама на лъжата краката са къси"
Емоциите се променят трудно, фактите - за известно време.
Важно е как ще се почувства лъжата, а не дали е истинска.
![]()
"Ся си сърбай попарата задръстено копче."
Ей тук си пролича гневът ти. Не те знам жена ли си, мъж ли си (или гей...), но определено високият социален статус те изнервя. Ако твоят беше висок, въобще нямаше да ти пука за това кой лъже за опитът си с момичетата/други социални хуйни.
БТВ аз нямам опит. Но това не пречи да виждам елементарните грешки на другите.
Всичко е до вътрешните убеждения.
Не съм красив, няма да ме харесват --> това няма значение.
Нямам опит, ще вземат да ми се смеят/подиграват и ще получа кръвоизлив от срам.
-->Какво нещо е срамът? Какво чувство е. Нужно ли е.- пълна глупост е.![]()
Батка да ти кажа не мисли заешката аз 1-вия пат едвам свърших 1 час правих секс докато свърша и мн мои познати не са мятали бързо така че не се плаши и да свършиш бързо да не ти пука гледаи напред и да не ти пука какво хората мислят за теб да не би да плащаш данак хорско мнение?
е нали уж си бил пълнолетен па после на 16 бил аиде реши последно на колко си![]()
Първоначално написано от Unknown_17
Струва ми се че ти току ще си изби комплексите.Изглежда и ти лъжеш доста за това колко си опитен.Няма да е зле да се научиш какво означава "висок социален статус" и още по важно е да знаеш кога и как да го използваш.
"БТВ аз нямам опит" - Нямаше нужда да го споменаваш всички разбрахме.
Еми, твой си проблем.За какво я лъжеш?Опитай се да не се изложиш.
Аа не сме виновни ние ,че си тъп перко и се хвалиш насам-натам колко си ги миналДано свършиш 10 минути след като почнете ей така нарочно ,за да се разбере какъв си
![]()
Eto ti edin to4en otgovor na vaprosa.Za men temata e iz4erpanaПървоначално написано от summer_summer
![]()
dobre kazano
YOU CANT SEE ME!!!
Хвани си някоя, която няма да разтръби на всички подробности от сексуалния ви живот.