- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета даите ми съвет моля ви!
момичета даите някакав съвет какво да направя сама като подарак на моето мило защото в момента съм затруднена в финансово отношение и нямам възможност да му закупя подарак!Благодаря ви предварително
Идея си нямаш колко ми е трудно да не изръся някоя мегапростотия![]()
Както и да е
Не съм момиче но от страната на мъж мога да ти кажа че аз лично (незнам дали и с другите мъжки чада е така) бих се почувствал много некомфортно ако момиче ми прави какъвто и да е материален подарък (освен ако не е ауди тт... тогава ще си преглътна гордостта)
Иначе ако държиш да му направиш подарък би могла да му запишеш любимата музика на касета... нееее я чакай
това беше миналия век
Сега можеш да му запишеш нещо на диск
извиняваите ако е тъпа темата но за мен е важна а нищо неможах да измисля сама освен еротично нещо но сега съм в цикъл няма как... а и тои редовно си получава вротични изненади така че махам го като мм идея!
онзи ден му записах дискПървоначално написано от Анонимко
чудя се благодаря ти за идеята ами то ние си подаряваме взаимно секи месец подараци и за първи път няма може би да му подаря нещо особено хубаво въпреки че тои много цени тези неща които сама бих направила отколкото някакав мега готин и скъп подарак!(аз също така обичам повече негови творения отколото подарак от магазина)
:P mmmm az li4no bih ti se zaradvala na edna tetradka sas lubovni stihotvoreniq...mydrosti...i nqkolko stranici da pishe obi4am te....ako te obi4a za nego tova shte e mnogo milo i sladko...
podari mu nqkoq kniga ot tvoite..takava po zapazena...ili nqkoq ramka za snimka i vatre vasha snimka...neshto originalno izmisli
алии не се бях сетила за това с стиховете наистина би му харесало благодаря ти миличка за съвета хиляди целувки но нека все пак да чуя и още няколко идеи и накрая ще напраявя някаква обща от много идеи и ще стане яко!![]()
ахаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
толкова разбираш от мъже
още малко ще й предложиш да започне да ползва лигави местоимения
тия неща са влудяващи!
Това с тетрадката е адски тъпо,бе!Той да не е момиче!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
мм доколото го познажам 6те му хареса тетрадка обаче вътре снимки и наши картички дето имаме и наистина ще пише на мн неща обичам те сигурна съм че ще му хареса аиде даите другии идеи![]()
Аз смятах да ти дам съвет, ама ти нещещ помощ от момчетата, тъй че няма да ти кажа![]()
разбира се че искам и помощ от момчета ама момичета маи по биха ми обърнали внимание на темата...аиде казваи се пак ти си момче може да кажеж какво би те впечатлило като подарак освен коли и такива работи!
emi zadovoli nqkoi negovo eroti4no jelanie!!!ei tfa 100% 6te mu haresaПървоначално написано от hot`baby
![]()
Направи като мен- направих си една много хубава снимка(може само твоя, може и на двамата), опаковах я в цветна хартия и сложих от горе една голяма панделкаСпоред мен е оригинално и няма да дадеш много пари, стига вече да не си му подарявала снимка
Успех
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ami neznam zavisi za kakvo e podaruka ????? e dobre ne moje6 li da zadeli6 5 lv ne6to ?? smisulza muje e mnogo trudno da nemer6 podaruk kogato ima6 pari , kamo li kogato nqma6...Az se rusa mnogo no kato znam 4 e6te mu haresa sega.. a tova za tetradkata stava,noo po skoro edno pismo 6te e po-dobre za6toto cqla tetradka, aaz sum mu pra6tala na moq pismo, moje6 da sloji6 nqkakva snimka na koqto ste zaedno i toi q nqma.. neznam bez pari e mnogo gadno ... (ne 4e sa mogo vajni naprotiv..) lubovta ne e materialna ako te obi4a 6te se radva i na edna duvka![]()
благодаря ви на всички може би наистина ще е писмо![]()