.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: uspokoete me pls

Супер фен
    Град
    sofiq

uspokoete me pls

taka predi spqh s biv6iq mi no sled vseki pat se panikiosvah 4e sum bremennai si praveh testove vseki mesec.golqma panika sum.taka s nego se razdelihme predi tri meseca.sega si imam nov priqtel mislq i iskam da spim no me e strah za6toto znam posle kak 6te se pritesnqvam i panikiosvam.ujas
    kak da preodoleq straha ot bremenost?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    bezopasen seks moje bi ?

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi toi poprincip e bezopasen no az vinagi si pritesnqvam a ot pritesnenie mi zakusnqva i umiram napravo.kak da se uspokoq?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    Ам, или стирилитет или кашон сас шуър чек (Щъркелите там... Има ли една чета )

Ми ползвайте презарвативи кажи му като му идва да го искара и да свърши вън от теб в кондома по принцип така правят мн хора и аз за да сам 100% че нищо няма да попадне вътре въпреки че сам с кондом може да има малка дупчица на 1000 кондома 1 може да е дефектен четах няква статия на някав сексолог.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на koalka
    Еми трябва ти сама да го преодолееш.Разбери, че няма опастност от бременност, след като го правите с презерватив.Ако толкова се плашиш-проверявай дали е скъсан след акта.

За презервативи не си ли чувала??????
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest
    Ползвайте хубави презервативи, проверявай го след секс. Запомни, че забременяването не става толкова лесно! Много двойки опитват да си направят дете с месеци преди да успеят, ние няма да забременеем, при положени, че ползваме презервативи (или поне възможността е минимална). Ако можеш и ще ти е по-спокойно, пий противозачатъчни. С тях е още по-сигурно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Когато правите безопасен секс няма от какво да се притесняваш.Успокой се.И аз всеки месец в началото с нетърпение очаквах да ми дойде ,защото леко се страхувах ,но никога не съм се паникьосвала до толкова ,че да ми стане едва ли не страхова невроза.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пий противозачатъчни като се тревожиш толкова. При тях бебе няма как да стане!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Освен презервативите, го карай да свършва отвън. Така може би, ще си малко по-спокойна.

да си 4ула за противоза4атъ4ни ?
    ;]

Guest
    I az sum sushtata nqma opraviq ot tiq raboti kato se pritesnqvash...Az za po spokoina si vodq neshto kato dnevnik na aktovete i gledam da sa maksimalno ne pritesnitelni...i nakraq kato mi zakasnqva go preglejdam i se uspokoqvam che nqma kak da stane

глупаво е да се притесняваш толкова при условие че се пазите...като мислиш само дали ще забременееш как се отпускаш и усещаш ли някакво удоволствие ?! помисли по въпроса да свършва навън...да те омажи малко или пак ако обичаш да гълташ ...

Голям фен
    Ае,момиче! То не се забременява току-така само то мислене... Тва по сапунките дето забременяват от любовен поглед само...не се връзвай. Споко! Не се плаши Забременяването не е толкова лесна работа
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

MyLiVeStYlE
    Guest
    moq savet e da ne mu pozvolqva6 da svurshva v teb za6toto taka ima mnmalak risk da zabremenee6 i kato e s ka4estven prezervativ nma da se pritesnqva6 )

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Щом няма кафове - няма за какво да се притесняваш! Не може цял живот да се притесняваш я! По-спокойно! Ние не можем да ти помогнем, ти трябва сама да си помогнеш!

Супер фен
    Град
    sofiq
    blagodarq vi mnogo.sno6ti spahme i be6e prekrasno.sega ve4e ne sum pritesnena.naistina vi blagodarq

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    blagodarq vi mnogo.sno6ti spahme i be6e prekrasno.sega ve4e ne sum pritesnena.naistina vi blagodarq
    С това считам темата за приключена!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си