- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- uspokoete me pls
taka predi spqh s biv6iq mi no sled vseki pat se panikiosvah 4e sum bremennai si praveh testove vseki mesec.golqma panika sum.taka s nego se razdelihme predi tri meseca.sega si imam nov priqtel mislq i iskam da spim no me e strah za6toto znam posle kak 6te se pritesnqvam i panikiosvam.ujas
kak da preodoleq straha ot bremenost?
![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
bezopasen seks moje bi ?![]()
mi toi poprincip e bezopasen no az vinagi si pritesnqvam a ot pritesnenie mi zakusnqva i umiram napravo.kak da se uspokoq?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ам, или стирилитет или кашон сас шуър чек (Щъркелите там... Има ли една чета)
Ми ползвайте презарвативи кажи му като му идва да го искара и да свърши вън от теб в кондома по принцип така правят мн хора и аз за да сам 100% че нищо няма да попадне вътре въпреки че сам с кондом може да има малка дупчица на 1000 кондома 1 може да е дефектен четах няква статия на някав сексолог.
Еми трябва ти сама да го преодолееш.Разбери, че няма опастност от бременност, след като го правите с презерватив.Ако толкова се плашиш-проверявай дали е скъсан след акта.
За презервативи не си ли чувала??????
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Ползвайте хубави презервативи, проверявай го след секс. Запомни, че забременяването не става толкова лесно! Много двойки опитват да си направят дете с месеци преди да успеят, ние няма да забременеем, при положени, че ползваме презервативи (или поне възможността е минимална). Ако можеш и ще ти е по-спокойно, пий противозачатъчни. С тях е още по-сигурно.
Когато правите безопасен секс няма от какво да се притесняваш.Успокой се.И аз всеки месец в началото с нетърпение очаквах да ми дойде ,защото леко се страхувах ,но никога не съм се паникьосвала до толкова ,че да ми стане едва ли не страхова невроза.
Пий противозачатъчни като се тревожиш толкова. При тях бебе няма как да стане!
Освен презервативите, го карай да свършва отвън. Така може би, ще си малко по-спокойна.
I az sum sushtatanqma opraviq ot tiq raboti kato se pritesnqvash...Az za po spokoina si vodq neshto kato dnevnik na aktovete i gledam da sa maksimalno ne pritesnitelni...i nakraq kato mi zakasnqva go preglejdam i se uspokoqvam che nqma kak da stane
![]()
глупаво е да се притесняваш толкова при условие че се пазите...като мислиш само дали ще забременееш как се отпускаш и усещаш ли някакво удоволствие ?! помисли по въпроса да свършва навън...да те омажи малко или пак ако обичаш да гълташ ...
Ае,момиче! То не се забременява току-така само то мислене... Тва по сапунките дето забременяват от любовен поглед само...не се връзвай. Споко! Не се плашиЗабременяването не е толкова лесна работа
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
moq savet e da ne mu pozvolqva6 da svurshva v teb za6toto taka ima mnmalak risk da zabremenee6 i kato e s ka4estven prezervativ nma da se pritesnqva6 )
Щом няма кафове - няма за какво да се притесняваш! Не може цял живот да се притесняваш я! По-спокойно! Ние не можем да ти помогнем, ти трябва сама да си помогнеш!
blagodarq vi mnogo.sno6ti spahme i be6e prekrasno.sega ve4e ne sum pritesnena.naistina vi blagodarq![]()
![]()
С това считам темата за приключена!Първоначално написано от gazarka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!