- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как премахнахте акнето?
еми аз имах много проблеми от 4 клас и имах мн по4нах и да стискам и стана мазало какво ли не опитвах -ни6то....накрая отидох при дерматолог и благодарение на скъпа козметика и специална терапия се опавиха не6тата ходих и на козметик на хими4ен пилинг не веднъж за да ми се махнат белезите е да ви кажа в момента сам цвете и нямам нито една пъп4ица а за лептена има6е една реклама на ЛЕПТЕН с катя аврамова републиканска 6ампионка по плуване(тя ми е фр) еми тя ни6то няма по лицето ама в рекламата я бяха направили на 4удови6те пфф е тва е от мен![]()
отиваш 1 петак на козметик да ти напука всичко събота и неделя си стоиш у вас няма да излизаш... ако трябва събота отиди пак за кола маска и да те намажи и да ти ги загори пак по добре при някоя позната на ваще ако има ... и от понеделник сяка сутрин и вечер да си чистиш лицето с крем нз какъв питаи козметичката и ако имаш пари можеш да си купиш Колаген за лице помага срещу петната ма е скъпичак ама кожата ти става мн яка на допир и петната с течение на времето изчезват лека по лека ... и ако имаш пъпки на мен лично ДАЛАЦИН Т1% ми помогна тва е..
зна4и 6те ви кажа някои продукти козметика на БИОДЕРМА гел и H2O за по4истване "ЗИНЕРИТ" тва е антибактериално....и ве4е някви кремове... и ходене на козметик![]()
Ами незнам дали става за таква кожа, моята кожа е смесена и точно там, където ми е по-мазна кожата ми излизат пъпки и само в тази част се мажа.Мажа си цялото чело и брадичката.А иначе като ти е такава кожата може да се мажеш само на пъпките с едно памуче и няма да има проблем мисля.Два пъти днвено трябва да се мажеш, по-добре сутрин и вечер на добре почистено лице!Първоначално написано от Анонимко
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Ми и аз пробвах много неща, но в крайна сметка останах доволна единствено от Зинерит - наистина помага.Лицето ми се изчисти значително за месец някъде.Пробвайте го, няма да съжалявате.
Neznam 4udq se dali da si kupq Aknerina mnogo xora mi kazvat 4e pomaga mnogo a tova Lepten spored men e boklok probvax go i ni6to ne stna.Predlojete ne6ty da e efektivno.Ot4aqna su ve4e!!!
С противозачатъчни. Не е майтап. Момичета, които пият противозачатъчни по една или друга причина, се оправят от акнето. При много тежки случаи лекарите предписват хормонални препарати за лечение на акне и производни. Но е ОПАСНО само за едни пъпки да почнеш хапчета. Пък и ако си момче очевидно отпада тоя вариант
imam mazna koja i predimno komedoni po cqloto lice polzvam zineryt ot sedmica i zabelizah che akoneto mi se vloshi i iskam da popitam normalno li e v nachaloto tova i sled okolo mesec shte polucha li vidimi rezultati
ZNA4I AZ SAM MOM4E I ETO EDIN OT NAI EFIKASTNITE NA4INI ZNA4I TOVA SE NARI4A BABI6KI KREMZA 2-3 DNI ILI MALKO POVE4E PO4TI VSI4KI PAPKI MI SE MAHNAHA NE 4E IMAH MNOGO ZNA4I SMEVATE KREM ZA BRAZNENE SAS SODA ZA HLQB SAS VODA I MAZETE NA PAPKITE SLED TOVA IZPLAKVATE S VODA I TAKA DOKATO SE MAHNAT TOVA E PROBVAITE =D>![]()
hora zamislete see samo kolko himii slagate na kojata si,kaji re4i sam polzval po4ti vsi4ko ot izvestnite mazila i lekarstva i o6te imam papki,zemete si edni trici,edno krem zdrave da se majete s nego ot vreme na vreme i se majete s prqsno nastargana krastavica,izbelva uspokoqva kojata,ne vi davam saveti kak da jiveete prosto vi kazvam 4e na mene mi pisna ot tezi agresivni himii da gi slagam na liceto si,mojete da si zemete i nqkvi vitamin4eta da piete
или ходи до козметичката.........или си купи лептем колекцията на която не вярвам много.......щото колкото повече е рекламирано 1 нещо....толкова е по-некачествено.....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
normaderm na Vichy naistina pomaga kpisi gela i krema nqma da sbarkash.