.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Кичури

Ема
    Guest

Кичури

Търсих из форума, но не намерих информацията, която ме интересуваше. Искам да питам г/д какви са цените на боядисаните кичури (т.е. с твоята си коса) и какви са на вградените? 10х предварително

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Зависи от дължината,а и нали знаеш че при всеки фризиор е различно

За цени не знам, ама много яко става сини кичури на черна коса. Аз съм с такива.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Witch NOT Bitch
    За цени не знам, ама много яко става сини кичури на черна коса. Аз съм с такива.
    аз съм с черна коса и се чудех сини ,червени или бели.Искам ги вградени.Някой ще даде ли повече инфо?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ема
    Guest
    И аз искам да си направя сини кичури (с тъмно кестенява коса съм). Косата ми е дълга (около 10-15 см под раменете). А, Witch NOT Bitch, искам да те питам бързо ли изсветляват, губят ли цвета си, вградени ли са ти и колко плати за тях?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ема
    И аз искам да си направя сини кичури (с тъмно кестенява коса съм). Косата ми е дълга (около 10-15 см под раменете). А, Witch NOT Bitch, искам да те питам бързо ли изсветляват, губят ли цвета си, вградени ли са ти и колко плати за тях?
    Ами имам една приятелка фризьорка и тя ми ги направи. Дали изсветляват не мога да ти кажа, защото съм с тях само около седмица. Още са си екстра. И за цена не знам...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Ема
    Ами имам една приятелка фризьорка и тя ми ги направи. Дали изсветляват не мога да ти кажа, защото съм с тях само около седмица. Още са си екстра. И за цена не знам...
    Аз бях...

Guest
    А със станиол или с шапка ти ги прави? Искам и аз приятелка фризьор

С шапка.

ako ti e tamno 4erna kosata spokoino moje6 da si VGRADI6 beli ili srebristo beli ki4uri mn sa qki i stoqt stra6no efektno

Guest
    а ако е светло черна какво правим?

Град
    Maina City
    az napravih opit predi godina dve hodih da mi pravqt sini ki4uri izsvetliha mi moq kosa i sled tva s ocvetqva6ta pasta mi gi boqdisaha sini (ne boq ili ocvetitel...pasta se kazva) no efekta e kratkotraen okolo mesec sled tva izsvetlqvat i stavat po-skoro zeleni...taka 4e naistina ako nqkoi znae ceni na ki4urite za vgrajdane da kazva...dyljinata mi e do laktite... [-o<

Повече от фен
    Град
    south_park
    кичурите са за цигани

mhm
    Guest

tva e mn qko az iskam zeleni ooba4e kosata mi e mn tamna i neznam dali 6te hvane boqta

мислите ли ,че на черна коса такъв цвят кичури ще стоят добре?

Голям фен
    С шапка.
    По това си личи колко добра е фризьорката ти ... без коментар. По темата едни кичури средно са около 40-50 лв може и по скъпо. По принцип кичурите не изсветляват , ама за сини точно незнам или пък зелени (незнам от къде ви хрумват такива цветове). И когато си правиш кичури кажи , че искаш да е с фолио.

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    ама за сини точно незнам или пък зелени (незнам от къде ви хрумват такива цветове).
    Всеки е свободен да харесва каквото иска, независимо дали на теб ти харесва или не.

По темата- и аз искам сини, обаче фризьорката ми ми каза, че боята, която има е непостоянна и ще държи само 10 дни... а аз искам за по- дълго...

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от mhm

tva e mn qko az iskam zeleni ooba4e kosata mi e mn tamna i neznam dali 6te hvane boqta
    Първо се изсветлява косата до русо и после се прави синьо.И няма как да не хване
    Междодругото била съм на зелени кичури (косата ми е тъмно кестенява) първо ги направиха руси и после зелени но с тази оцветяващата паста,някой по горе спомена за нея.След 5-6 измиване и боята се мие.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    СофиЯ
    Цените мисля, че варират от 8-15 лв. Зависи и от дължината, а и ако боята не е твоя значи и по-скъпо може да излезе!

Град
    Tampa, Florida
    Аз пък съм с руси кичури (тоест бях) , но стана нещо много неприятно .... Ходих на басейн и незнам какви химикали са бъкали, но кичурите станаха баш зелени (мммм кофти) и то без да полагам никакви усилия. Та ако искате може да ги питам, да си направите в домашни условия ....
    Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си

Супер фен
    Град
    sofiq
    да,много зависи от фризиора.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе за какво ти е фризиор, взимаш някоя твоя приятелка и за нула време ще си направиш перфектни кичури. Взимаш от парфюмериата избелител ( flash нещо си се казва, 3.60 му е цената ) 1 шишенце разредител, шапка за кичури ( 1.60 ) и игла за изваждане на косата, може да вземеш на баба ти иглата за плетене даже . Като ти станат бели кичурите можеш лесно да ги правиш в други цветове
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си