- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос кам момичетата
Искам да се обърна кам нежния пол и да ви попитам едно момиче от кое се страхува най-много първия път от това дали боли дали ще тече круф или от 2-те хванах си пр-ка пак дефствена и пак тряаа върша аз черната раота и ме распитва постоянно за тва онова отварял сам вече ф ама тази става банална пак ми харесва моля да ме посаветвате нещо шот ми испилиха нервите вече.
ами болката
еми земи та я отвори и нея и да не разпитва повече![]()
Повечето се страхуват и от двете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз пък не се страхувах от тва...
По-скоро се страхувах от факта, че нещо в тялото ми ще се промени (има девствена ципа, няма девствена ципа...) и че ще се разделя с нещо, което съм го носила години наред...
I love you...
От кръвта не ме е било страх, но притеснението от болката си го имаше.Но от друга страна го исках и бях напълно готова.Но притеснието от болката беше оправдано-болеше ме адски много!
И мен не ме е било страх от кръвта ,но като съм слушала кооолко мнооого боли едва ли не си мислих ,че ще умра от болка и цялата треперех.Кажи й да се отпусне ,защото наистина много ще я боли и след това няма да ти даде скоро да правите пак секс ,защото ще си мисли ,че пак ще я боли.
най-големия страх е от голотата, защото за пръв път друг човек те вижда и те докосва и от там и притеснението.. поне според мене
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Da,absolutno suglasna sum s teb.Kakto i pritesnenieto ot bolkata,shtoto edin wika che go e bolqlo,a drug ne ... ama za golotata,moje bi ne strah,a sram e po-tochnata duma !Първоначално написано от IlLuSi0nS`
От кръв не. Кръв всеки и виждал през живота си. По-скоро от болката.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Твоето гадже най-много трябва да се притеснява от факта, че мисли да прави секс с простак, който не мисли за нея, а се интересува само от това как да я "бодне".
Ami moje da gi e strah ot tva dali 6te zabremeneqt,ili pyk dali 6te boli,ili dali 6te te4e i.n.Pri4inite mogat da bydat mn.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Аз се притеснявах само от това, че ще съм дървена в леглото...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Абе не боли чак толкова...и кръв няма чак толкова, и после остава само спомена от хубавото изживяванеВсъщност единствения ми страх беше дали няма да съм много скована
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
при мен пък нямаше болка или притеснение за такаваПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мерси много![]()
Хах .. аз от такива неща въобще не се страхувах .
Притесняваха ме други въпроси:
- дали гаджето ми ще се чувства добре, дали ще е разочараван или не
- дали няма да съм прекалено скована ..
- дали той ще ме зяпне гадно като ме види гола
и такива простотии. И да си кажа чесно не мислих за кръв и болка, и нямаше кръв и болка.
аз се страхувам най-много от неграмотници
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
opredeleno bolkata mi be6e nai-stra6noto...samo kato se setq kolko bqh sduhana togava![]()
Ми не ме е страх кой знае колко от болката, за кръвта да не говорим.По скоро не съм готова за това.Има моменти, в които ми се иска да го направя, но понякога като си помисля що за отковорност е секса и се отказвамСтранен човек съм.Може би не съм готова все още.
МмММ...какво искат момчетата дефствено момиче да има опит в секса ли съвсем нормално да бъде малко скована..!