.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

изрусяване на косъмчета

Нямам време да търся с търсачка и затова пускам направо тема.
    Искам да ви попитам дали някой знае нещо, с което да си изруся косъмчетата на ръцете? Пробвах с кислородна вода, но не стана. Някъде бях чела за някаква Супра, но нито знам колко струва, нито дали може да се намери във всяка аптека, понеже съм от малък град. Благодаря предварително на всички, които ми отговорят на въпросите!

Супер фен
    Това да потърсиш щеше да отнеме не повече от 3 минути ама айде ще ти отговоря-най добре си ги махни вместо да ги изрусяваш.Кой харесва окосмени ръце?!Особено на момиче!Не се излагай ми се обезкосми с кола маска и проблема е решен.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    sofia
    Подкрепям горното мнение! Махай ги!!!

Zahara
    Guest
    На кичури ги направи Сериозно - махай ги !

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.До скоро и аз имах същия проблем ако може въобщще така да се нарече.И аз като теб исках да ги изрусявам но прецених че епилацията е по-добър естетичен и разумен вариант.Можеш да премахнеш космите зъ по-дълъг период от време чрез кола маска или епилаторАма все пак то си е до въпрос на личен избор.Така че пък ако толкова не искаш да ги отстраняваш се опитай да ги изрусиш с кислородна вода ама на слънчево място.Успех.

Голям фен
    i az iskma d apopitam neshto no ne za kosmite na rycete a za liceto ( mustaci). iskam da gi izrusq s perhidrol no mi kazaha che stavali po-dylgi. Ta vyprosa mi e kolko po-dylgi she stanat. kajete ako nqkoi znae molq vi

izrusqvat se s kislorodna voda i amonqk v otno6enie 2 kum 1
    sled tova stoi na slunce
    efekta e 100% garantiran

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    izrusqvat se s kislorodna voda i amonqk v otno6enie 2 kum 1
    sled tova stoi na slunce
    efekta e 100% garantiran
    abe vie 4uvate li se? po dobre s kola maska i tam ... kakvo predstavete si prez lqtoto fanali ste ten i tam vi sedi nqkvo ruso.. kato na cigan4e

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    i az iskma d apopitam neshto no ne za kosmite na rycete a za liceto ( mustaci). iskam da gi izrusq s perhidrol no mi kazaha che stavali po-dylgi. Ta vyprosa mi e kolko po-dylgi she stanat. kajete ako nqkoi znae molq vi
    Къф перхидрол бе,момиче?Нямам думи за вас честно ,като искаш да ги изрусяваш иди на козметик,нали е затова се пак!Лично мое мнение е ,че тия изрусявания са пълна простотия,махаш ги изцяло и си готова.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Zahara
    На кичури ги направи Сериозно - махай ги !

хаха ще е яко на кичури червени и зелени
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си