- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изрусяване на косъмчета
Нямам време да търся с търсачка и затова пускам направо тема.
Искам да ви попитам дали някой знае нещо, с което да си изруся косъмчетата на ръцете? Пробвах с кислородна вода, но не стана. Някъде бях чела за някаква Супра, но нито знам колко струва, нито дали може да се намери във всяка аптека, понеже съм от малък град. Благодаря предварително на всички, които ми отговорят на въпросите!
Това да потърсиш щеше да отнеме не повече от 3 минути ама айде ще ти отговоря-най добре си ги махни вместо да ги изрусяваш.Кой харесва окосмени ръце?!Особено на момиче!Не се излагай ми се обезкосми с кола маска и проблема е решен.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Подкрепям горното мнение! Махай ги!!!![]()
На кичури ги направиСериозно - махай ги !
![]()
Здравей.До скоро и аз имах същия проблем ако може въобщще така да се нарече.И аз като теб исках да ги изрусявам но прецених че епилацията е по-добър естетичен и разумен вариант.Можеш да премахнеш космите зъ по-дълъг период от време чрез кола маска или епилаторАма все пак то си е до въпрос на личен избор.Така че пък ако толкова не искаш да ги отстраняваш се опитай да ги изрусиш с кислородна вода ама на слънчево място.Успех.![]()
izrusqvat se s kislorodna voda i amonqk v otno6enie 2 kum 1
sled tova stoi na slunce
efekta e 100% garantiran![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
abe vie 4uvate li se? po dobre s kola maska i tam ... kakvo predstavete si prez lqtoto fanali ste ten i tam vi sedi nqkvo ruso..Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
![]()
kato na cigan4e
![]()
![]()
Първоначално написано от babi_girl
Къф перхидрол бе,момиче?Нямам думи за вас честно
,като искаш да ги изрусяваш иди на козметик,нали е затова се пак!Лично мое мнение е ,че тия изрусявания са пълна простотия,махаш ги изцяло и си готова.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Zahara
хаха ще е яко на кичури червени и зелени![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!