- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета?
Вие ли слагате презарватива на приятеля си преди секс или сам си го слага?!
Той си го слага. По-сигурно ми се струва. Но не бих отказала ако за него е от значение и му е по-приятно аз да го направя.
toi sam go slaga
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
az go slagam,za6toto taka e po-vazbujda6to.toi mi pomaga ponqkoga,no samo za malko!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Различно. Повечето пъти той, но и аз нямам нищо против стига да не съм с пръстени.
различно![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
В повечето случаи той сам си го слага.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Toй си го слага.
Това е идея аз да започна да му го слагам.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
почти винаги той сам си го слага,защото съм с маникюр и да не стане фалстарт ..инак понякога и аз го слагам,само че с уста
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Сам си го слага. Аз имам маникюр, а и те си знаят органа - аз знам само как да им е хубаво![]()
включвам се само с уста тъй като и аз като колежките съм с маникюр![]()
Пръстени, маникюр...опасна работа. Хората казват "Страх лозе пази"Я по-добре сам да си го слага
Нищо против ама някак си не ми се иска след 9 месеца да мисля име за бебе
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Purvite puti toi si go slaga6e. Tui kato toi znae6e , 4e sum bila v 4erveniq Krust i sum vodila lekcii po SPIN poiska az da mu go sloja i ottogava go pravq az. Na nego taka mu haresva pove4e.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
porincip az sam si go slagam no e po vazbujda6to kato partniorkata mi go slaga![]()