- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
Аз съм едно 18 годишно момче. Имам приятелка от около 2 години близо, доста сериозна работа излезе наща. В първите 3 месеца на връзката всичко беше супер, изневери ми с едно момче, макар и само целувка, простих и, след това отново ми изневери с нейн 'приятел' от нейния клас, който също така имаше връзка от година и кусур, която развали заради нея, и искаше да ме изостави заради него, преборих се някак си, или не съм, не знам, но отново и простих и се събрахме, това беше края на миналата година, сега, сега ме измъчват чувства, защото всеки път като я видя и огромна болка се надига у мен, опитвах се да я подтисна - не стана и.. изби накрая, казах и че ми трябва време да помисля, да избера...
От друга страна сега с най-добрата ми приятелка,която е и от класа ми, (имайте предвид, че не съм гей) сме в едни по-близки отношения, дори на един рожден ден малко се поотпуснахме в скоро време и се запали нещо помежду ни, а както можете да се досетите и тя има връзка - и то сериозна от около 2 години близо вече. Сега не знам какво да правя, стоя и гледам тъпо. Да си остана ли с приятелката или .. да разваля връзката на най-добрата ми приятелка и да се хвърля в нещо съвсем несигурно и непознато. А приятелката ми след всичко, което ми причини явно се е привързала доста към мен и .. не иска да ме оставя, а и аз се чувствам привързан.
Приятела на най-добрата ми приятелка пък.. е много свестен човек и с нищо не е заслужил това, което тя ще му причини.
Ще се чувства като мене, когато ми изневериха за 2ри път, а тя - като приятелката ми, която ми изневери тогава. А пък и аз ще отнеса здрав тупаник, защото той тренира бойни изкуства от години, а такава омраза от негова страна може да ме докара и до лоши здравни съсъояния като смърт даже.
Някой може ли да даде съвет някакъв...
ем щом е такава работата по добре стой със сегашната си приятелка...май така ще е най добре за всички
Един съвет - недей да разваляш 2 - годишната връзка. Твоето гадже вече ти е изневерявало и знаеш колко е гадно, недей да причиняваш това на други хора...
Относно гаджето ти - доста пъти си й прощавал, промени ли се, оцени ли компромисите ти?Вече върви ли връзката ви?
Ако не - остави я. След време ще срещнеш друга, която да те цени и да си й достатъчен само ти, не да се хвърля в обятията на всеки....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Бих ти казала да послушаш сърцето си,но след като питаш нас значи няма да стане така.Затова ще ти кажа.Помисли защо си със сегашната си приятелка,по навик или защото наистина я обичаш.Чувстваш ли се добре с нея или мислиш че с другата ще ти е по добре.Още си млад за да се обвързваш много сериозно,после ще е тежко,макар,че вече ти е било.А за приятеля на най-добрата ти приятелка-не мисли за него,той не би помислил за теб,а и тя ако е решила ще го зареже дори и да не е заради теб.Мисли само за себе си и за своите чувства.УСПЕХ.
Тя доста е преоценила връзката ни и не може без мен.. може би съм много голяма подкрепа, която ще загуби, а е се случва точно преди изпитите за кандидатстване във ВУЗ и.. може да стане много лошо.
Тя найстина иска да е само с мен, но не знам аз какво мисля вече по въпроса.. чувствам се отдалечен от нея и по-близко до другото момиче... много съм объркан. Изобщо не искам да има никой нещастен, но нещата вече се случиха, а и дори да остана с приятелката си.. ще мисля за друга, тя ако остане с приятеля си ще мисли за друг и няма да е същото..![]()
Ами помисли отново в/у ситуацията и вземи решение.Ако обичаш приятелката си-остани при нея.Изясни си чувствата.
Казваш..........А приятелката ми след всичко, което ми причини явно се е привързала доста към мен и .. не иска да ме оставя, а и аз се чувствам привързан.
Еми хуу е тва, а пък ти си имай приятелката ти, най-добрата , нека си остане такава , за сега. Стане ли нещо отново, гаф или нещо друго , меткай се здраво в боя , момичетата не обичат женчовци. Купони много, гаджета много.... ма 2 години са бая бе човек, не моеш ей така да си отидеш просто. Няя ли да ти е гадно? Неа кво да мислиш, както казват нагоре... тва с твоята приятелка е хубаво че се закачате и разни такива, ма се ограничавай само с тва...... за сега. Ще поживеем и ще видим кво ще се случи занапред. Тва мисля![]()
kvi seriozni vryzki te gonqt be vii ste mladi hora ne ste na 30!