- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пиърсинг
за тези които имат обеца на езика ....по хубави ли са свирките ? по доволни ли са от вас?
питам защото тези дни си сложих и още не съм пробвала и ми е любопитно ако на някой са му правили дали му харесва повече ..![]()
ти ако не можеш да ги правиш хубаво без,и 15 обици да си сложиш,няма стане по-добре.
иначе моят приятел харесваше оралната,когато имах обицата,но предпочита да съм без.а и малко са затруднени движенията,абе ще видиш.с желание и труд всичко се постига.
харесва им смяната на усещанията - мекия топъл влажен език и студеното стоманено топче
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ами без да се правя на скромна доста доволни са по принципно питам от любопитство ....
само нз топчето как ще е студено след като ми е в устата ... слюнката и езика ми са топли или греша ...
![]()
пробвай с ледче (сериозно)
пък и когато си играеш с главичката примерно с върха на езика,устата ти е отворена,дишаш и топчето изтива![]()
Аз бих се притеснявала да правя свирки с обеца на езика...може да го повредя, а ще ми трябва![]()
![]()
Иначе мъжът се опитваше да ми обясни защо според него би било по-яко, но според мен са глупости.
е срам ме е тука пред хората![]()
![]()
![]()
На незаздравял пиърсинг не се препоръчва да се пие алкохол, да се пуши и да се прави орална.
боже едва ли некъв метал в гърлото ще ти помогне да правиш по добри свирки.. както и да е най-много да му повредиш члена или себе си да нарани6..![]()
![]()
хаха нали трябва сиПървоначално написано от gabituuu
![]()
Един човек да знае за какво става въпрос...Габи, душицо, къде се дупчи? Явно не където трябва, щом не знаеш елементарни неща.Първоначално написано от Sweety_Betty
Първоначално написано от `Death`Whore`
какви елементарни неща не знам ? за алкохола мисля че беше очевидно че се шегувам .. а и аз без тва не пия
![]()
МмММм....Определено ако можеш да правиш свирки и с пиърсинг на езика направо е побъркващо 2-а пати ми е праило момиче с пиърсинг на езика откачих напрао мн е яко.
be ako ne mojesh da go napravish kakto trqbva nema da mu e got![]()
Аз преди имах обеца на езика и бех пробвала една,която е с мини батерия и предизвиква вибрации,от секс шопа,става много яко.Пробвай с такава,ако намериш!
Иначе,който "може си го може"!Важна е техниката,докато не се научиш да правиш качествени свирки обеца нема да ти помогне особено!![]()