.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: пиърсинг

пиърсинг

за тези които имат обеца на езика ....по хубави ли са свирките ? по доволни ли са от вас?

питам защото тези дни си сложих и още не съм пробвала и ми е любопитно ако на някой са му правили дали му харесва повече ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ти ако не можеш да ги правиш хубаво без,и 15 обици да си сложиш,няма стане по-добре.
    иначе моят приятел харесваше оралната,когато имах обицата,но предпочита да съм без.а и малко са затруднени движенията,абе ще видиш.с желание и труд всичко се постига.
    харесва им смяната на усещанията - мекия топъл влажен език и студеното стоманено топче
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ами без да се правя на скромна доста доволни са по принцип но питам от любопитство .... само нз топчето как ще е студено след като ми е в устата ... слюнката и езика ми са топли или греша ...

Град
    вввдотайемапигдотком
    пробвай с ледче (сериозно)
    пък и когато си играеш с главичката примерно с върха на езика,устата ти е отворена,дишаш и топчето изтива

Мега фен
    Аз бих се притеснявала да правя свирки с обеца на езика...може да го повредя, а ще ми трябва Иначе мъжът се опитваше да ми обясни защо според него би било по-яко, но според мен са глупости.

tnx за идеята за ледчето кажи някой др трик-ще съм мн благодарна

Град
    вввдотайемапигдотком
    е срам ме е тука пред хората

Град
    У дома пред компютъра
    На незаздравял пиърсинг не се препоръчва да се пие алкохол, да се пуши и да се прави орална.

що не може да се пие?то за дезинфекция бе

Град
    София
    боже едва ли некъв метал в гърлото ще ти помогне да правиш по добри свирки.. както и да е най-много да му повредиш члена или себе си да нарани6..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    що не може да се пие?то за дезинфекция бе
    хаха нали трябва си

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    На незаздравял пиърсинг не се препоръчва да се пие алкохол, да се пуши и да се прави орална.
    Един човек да знае за какво става въпрос...Габи, душицо, къде се дупчи? Явно не където трябва, щом не знаеш елементарни неща.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Габи, душицо, къде се дупчи? Явно не където трябва, щом не знаеш елементарни неща.
    какви елементарни неща не знам ? за алкохола мисля че беше очевидно че се шегувам .. а и аз без тва не пия

МмММм....Определено ако можеш да правиш свирки и с пиърсинг на езика направо е побъркващо 2-а пати ми е праило момиче с пиърсинг на езика откачих напрао мн е яко.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    МмММм....Определено ако можеш да правиш свирки и с пиърсинг на езика направо е побъркващо 2-а пати ми е праило момиче с пиърсинг на езика откачих напрао мн е яко.
    тва исках да чуя

be ako ne mojesh da go napravish kakto trqbva nema da mu e got

Аз преди имах обеца на езика и бех пробвала една,която е с мини батерия и предизвиква вибрации,от секс шопа,става много яко.Пробвай с такава,ако намериш!

Иначе,който "може си го може"!Важна е техниката,докато не се научиш да правиш качествени свирки обеца нема да ти помогне особено!

обецата беше последното възможно подобрение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си