.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: kak da mu kaja....

sama_r
    Guest

kak da mu kaja....

i taka....imam fr v 4ata,koito mn xaresvam i iskam da buda s nego...poznavame se ot 1 godina i se razbirame 4udesno....mislq 4e toi znae za 4ustvata mi kum nego,a as mislq 4e i toi ima takiva kum men,samo 4e iskam da mu pokaja simpatiqta si po po-razli4en i neobi4aen na4in....nqkvo po-ludo suob6tenie,nekuv po na mqsto namek ili ne6to takova.a ne prosto da mu kaja tipi4noto xaresvam te....iskam da e ne6to gotino

MyLiVeStYlE
    Guest
    amiii primerno kato se vidite po4ni da go gushka6 i go celuni i toi 6e razbere za 4uvstva ti i she se po4uvsta po sigurten i 6e stanat ne6tata

Град
    Пловдив
    не е лоша идея...може да мине и без харесвам те а/у ми направо си го ама внимавай само да не са стресира...щот ако няма чувства може леко да е като паднал от небето

Мега фен Аватара на koalka
    Просто му го кажи.Не е нужно от такива неща, като според теб той предполага какво изпитваш.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Може да му се обадиш за кафе,но вместо да отидете там където си му казала,може да го закараш на някое романтично,уединено място и да го
    I am a violet butterfly !

Град
    Там, където е сърцето...
    Кажи му по-добре, защото ако почнеш да го гушкаш нз как ще реагира.
    По-добре да знаеш неговото мнение.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Е та главицата ти тряя да роди нещо не може по цял ден само чат и форуми. Заведи го вечерта някъде , на място което харесваш, или което той харесва. Поговорете си и ако разговора почне да клони към сближаване дръпни си столчето към него и го гушни щом ти е толкоз мерак Тва мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си